Жените си имаме много и различни оръжия за съблазняване. Едно

...
Жените си имаме много и различни оръжия за съблазняване. Едно
Коментари Харесай

Пет трика за перфектна целувка, с които ще разтопиш всеки мъж

Жените си имаме доста и разнообразни оръжия за съблазняване. Едно от най-силните обаче е целувката.

Няма нищо по-секси от мъж или жена, които знаят по какъв начин да се целуват, тъй че дълго да се помни. Ето по какъв начин и ти да усъвършенстваш целувката си и да можеш да завъртиш главата на всеки мъж.

1. Запали искрата

Най-важното е подготовката, преди самата целувка, по този начин ще я направиш съвършена и незабравима. Не е мъчно, просто прегърни твоя човек и се вгледай в очите му, тъй че да му дадеш явен знак, че го желаеш.

2. Започни отдалече

Не е нужно непосредствено да се насочиш към устните му. Започни с по-далечни целувки и си проправи път към жадуваната френска целувка. Мъжете също обичат да бъдат целувани по врата, ушите, брадата...така, че давай самоуверено ;)

via GIPHY

3. Редувай настроенията

Започни със срамежлива, лека целувка и премини към по-страстна и френска, след това отново по-леко и по този начин, редувай настроенията ;)

4. Палави ръце

Дотук всичко е ужасно, само че и ръцете би трябвало да вземат присъединяване. Не е нужно непосредствено да започнеш да го разсъбличаш, можеш просто да го хванеш нежно зад врата или да поставиш ръце на лицето му, или на хълбоците му. Каквото и да си избереш ще е супер ;)

via GIPHY

5. Отдръпни се когато е най-интересно

Не е наложително всяка целувка да води до секс. Отдръпни се тъкмо когато сте най-разгорещени, като завършиш с лека и къса целувка. Остави го да жадува още от целувките ти и той самичък ще поеме самодейността за още ;)

И още горещи целувки:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР