Жените, при които близките приятели и семейството приемат напълно теглото

...
Жените, при които близките приятели и семейството приемат напълно теглото
Коментари Харесай

Как да намалите теглото?

Жените, при които околните другари и фамилията одобряват изцяло тежестта им, се оправят доста по-добре с поддържането на килограмите си. А същинската новина е, че дори могат да гo намалят, откри ново проучване.  Някои от дамите в проучването са съумели да смъкват приблизително до 3 кг в продължение на три месеца. Проф. Логел, която е била водещата авторка на изследването, изяснява:

“Когато се усещаме зле във връзка с телата си, ние постоянно се обръщаме към обичаните и околните си хора, фамилии, другари и сътрудници, за поддръжка и съвет. Начините, по които те ни дават отговор, могат да имат голям резултат върху тежестта и самочувствието ни. ” Изследването, чийто резултати са били оповестени в списанието Jorunal Relationships, е включвало млади дами, с които е било разговаряно за тяхното тегло и за това по какъв начин техните близки хора са реагирали на терзанията им.

Резултатите са посочили, че дамите, които са били загрижени за тежестта си и са получили даже най-малък брой известия за поддръжка от околните си и обичани хора в действителност са изгубили от тежестта си. За съпоставяне, на тези, на които е било казано, че “изглеждат обикновено ” са изгубили не 3 кг, а под кг.

“Средно всички дами в проучването са били на горната граница на здравните рекомендации на Канадското държавно управление, и по тази причина най-здравословното нещо за тях е било да поддържат тежестта си, и да не са толкоз взискателно към себе си и стила на живот, който водят. Но доста от дамите все пак са били загрижени за тежестта си и са се тормозили, че то е над нормата и над оптималното съгласно техните здравословни и естетически показа. ”

Psy Blog

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР