Жените обикновено владеем изкуството да съблазняваме. Има обаче няколко техники,

...
Жените обикновено владеем изкуството да съблазняваме. Има обаче няколко техники,
Коментари Харесай

Най-добрите женски похвати за съблазняване

Жените нормално владеем изкуството да съблазняваме. Има обаче няколко техники, които са колкото изтъркани, толкоз и работещи. Ето някои от тях:

Твоят воин

Да накараш мъжа да се почувства избавител. Елементарно, само че постоянно има триумф. Можеш да ползваш този прийом във всяко отношение - помоли го да ти помогне с оня проблем с компютъра, да реалокира някой тежък предмет в службата, да смени крушката в случай че би трябвало или да ти изясни нещо доста комплицирано...Мъжете обожават да се демонстрират като по-силния пол, който може да бъде в помощ на нежната жена до себе си.

Другите мъже

За да ти обърне внимание, би трябвало да види, че си доста мечтана и харесвана и то от доста други мъже. Нищо не може да го притегли към теб по този начин, както концепцията да се състезава за сърцето ти. Мъжете са обикновено устроени - като видят опашка, наложително ще се наредят на нея. Още повече в случай че опашката е от мъже, а битката е за...теб:)

Предизвикай го

За да го съблазниш, би трябвало да изглеждаш и да се държиш предизвикателно, само че без да прекаляваш. Не бъде лесна, не бъди и недостижима. Знаеш какво споделят - дамата би трябвало да бъде стопанка в кухнята, мръсница в леглото и дама в обществото. Или най-малко да се старае да е от всичко по малко.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР