Жените имаме ужасния навик да сме много критични към себе

...
Жените имаме ужасния навик да сме много критични към себе
Коментари Харесай

Пет женски недостатъка, които мъжете обожават

Жените имаме ужасния табиет да сме доста сериозни към себе си и да се вторачваме във всеки собствен минус или дребно несъвършенство.

Има толкоз доста неща, които не харесваме както в характера ни, по този начин и във външния ни тип.

Ето поради тази самокритичност тук ще възкликнем (може би за първи път) „ Добре, че ги има мъжете! “, тъй като се оказва, че господата обожават някои наши недостатъци.

А кои са тези " дефекти ", които ние ненавиждаме, а в действителност са привлекателни за мощния пол? Ето пет тях:

Пищните форми

Много мъже споделят, че избират по-пищните дами спрямо прекомерно кльощавите девойчета. И допълват, че най-вече харесват дамите с тънка талия, съчетана с добре изразени гърди и дупе.

Малките гърди

Малкият бюст не всеки път е минус. Да, факт е, че мъжете се зазяпват в огромните женски гърди, само че и по-малките имат преимущества – да вземем за пример не е нужно да носите сутиен, което подлудява представителите на мощния пол.

Луничките

Фон дьо загар, пудра и какво ли още не, с цел да скрием луничките, които толкоз ни нервират... А множеството мъже в действителност ги намират за сладки, даже секси и считат, че придават младежко лъчение на дамите.

Разликата в тена

Солариуми, всеки ден с друг модел бански на плажа – доста от нас вършат всевъзможни жертви, с цел да се отърват от разликата в тена и да имат съвършения постоянен тен на кожата. И това не е нужно, дами! Повечето мъже признават, че намират за извънредно секси по-бялата кожа, която се крие под женското долни дрехи.

Обикновените облекла

Много дами се тормозят, че не наподобяват задоволително женствени с елементарните си дънки, тениски и кецове, заради което се напъват да вървят на високи токчета и в скъпи тоалети. Дами, няма потребност да се измъчвате – в случай че не се чувствате добре в облеклото си, няма и да изглеждате добре в очите на близките. И повярвайте, нито един безценен тоалет няма да ви направи по-красиви от усмивката на лицето ви.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР