Жените често изглежда, че постъпват ирационално в избора си, осланяйки

...
Жените често изглежда, че постъпват ирационално в избора си, осланяйки
Коментари Харесай

5-те качества в мъжа, които карат жената да се влюби в него

Жените постоянно наподобява, че постъпват ирационално в избора си, осланяйки се на страсти, вътрешна вътрешен глас и какво ли още не. След изследване на разнообразни двойки по отношение на това, което прави усещане на дамите и ги кара да се влюбят в даден мъж се открояват 5 качества, оповестяват от dama.bg. Аспектите на мъжкия темперамент, които са притегателна мощ за множеството дами са следните:
1. Любопитен е
Няма нищо по-лошо от мъж, който си мисли, че знае всичко и няма какво повече да научи и за връзките. Всички започваме връзка с багаж, който носим от предишното. Били сме наранени, излъчени, ядосани за неща, които просто не са си заслужавали. Всичко това прави новата връзка по-трудна, само че това ни дава паметен урок. Мъжете, които знаят по какъв начин да получат момичето са подготвени да научат повече за предишното ѝ, с цел да не позволен същите неточности. Стараят се да дават всичко на половинката си и не се впускат в мисли за предишното. Потърси оня, който е подготвен да стартира свежа връзка с теб и е податлив да те изслуша какво можете да измененията. Този, който е подготвен да обмисли по какъв начин да направи нещата по друг метод, е оня, който може да накара тази, която желае, да се влюби в него.
2. Внимателен е
Жените се влюбват постоянно в тези, които слагат другите преди всичко, а не себе си. Това са мъжете, които са склонни да пропуснат огромен футболен мач, с цел да отидат на рожден ден на майка си, които държат отворена врата за някого, които трансформират графика си, с цел да бъдат повече с приятелката си, когато те имат огромна потребност от поддръжка. Много мъже слагат себе си преди всичко. Може би го вършат, с цел да се защитят, или по този начин са научени, само че подобен мъж не ти би трябвало.

3. Гъвкав е
Животът от време на време е безпорядък и е доста динамичен, по тази причина друга линия, която би трябвало да търсиш в един мъж, е еластичност. Всеки ден е допустимо проектите да се трансформират, да се провалят, а ние би трябвало да се напаснем по тях. Ако имаш тежък график, който непрекъснато се трансформира, несъмнено ти се постанова постоянно да променяш проектите си. Ако си във връзка, то това може да ѝ въздейства доста. Това е повода половинката ти да е еластичен и да може да се напасва по теб. Винаги има решение на казуса, в случай че и двамата го желаете.
4. Уважава себе си
Няма нищо по-привлекателно от уважаващ себе си мъж, който може да се грижи за себе си и за хората към него. Можеш да схванеш това още на първата среща. Ако има петна по тениската и наподобява по този начин, като че ли в този момент е станал, това няма по какъв начин да ти направи положително усещане. Запомни, че в случай че не се грижи за себе си, няма да го прави и за теб. Мъжете, които имат самоуважение, демонстрират на дамите, че биха се отнасяли към тях по същия метод.
5. Самоосъзнат е
Има мъже, които знаят кои са и какво желаят. Те са това, което търсиш. Макар и момчето да е мъдро, занимателно и образовано, в случай че не осъзнава тези си преимущества, то няма по какъв начин да се получи сред вас, тъй като постоянно ще се съмнява в себе си. Няма да знае цената си и какво заслужава. Неговите несигурности ще разрушат връзката ви. Любовта е значима и достижима цел, колкото и да е сложна. Всеки има собствен личен метод да я откри и неща, които за него са значими. Концентрирай се върху тях и ще я откриеш!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР