Жени Калканджиева и мъжът й Стефан Манов-Тачо избягаха на село,

...
Жени Калканджиева и мъжът й Стефан Манов-Тачо избягаха на село,
Коментари Харесай

Жени Калканджиева и Тачо се покриха след скандалите

Жени Калканджиева и мъжът й Стефан Манов-Тачо избягаха на село, надалеч от омразните си съседи след бурните кавги през май, написа HotArena.

Бившата миска отпътува незабавно след освобождението си от ареста точно на Гергьовден при мъжа си, който от няколко месеца живее в фамилна къща в самоковското село Широки дол. Той отиде там откакто на Разпети петък преби собствен комшия от блока в баровския квартал Бояна. Тачо беше арестуван, след което пуснат под гаранция от 5 бона. Делото против жена му за дребна безчинство ще се гледа на 25 юни и юристът я посъветвал до тогава да не се мярка пред очите на съседите си, с цел да не се забърква в нов скандал, който би утежнил обстановката ѝ.

Жени Калканджиева прибра Тачо

Затова с Тачо взели решение да се съберат да живеят на вилата си дружно със сина си Жорко. И без това скандалното семейство се усеща доста по-добре надалеч от града, тъй като се любува на живописни гледки от терасата на вилата си. Тя е обзаведена първокласно, а във всекидневната има доста дискове и даже грамофонни плочи. В градината си отглеждат домати в дребен парник. Те не стопират да си ганят посетители всеки уикенд и да вършат купони, въпреки и не толкоз луди. На вилата си най-малко не пречат на съседите си с музиката.

Синът им Жорко също се усеща доста по-добре на вилата, по през целия ден е на въздух и обича да си играе скучетата от махалата, които родителите му хранят всеки ден. Когато делото мине, Жени и Тачо считат да се върнат в жилището си в Бояна, без значение от проблемите със съседите. Жени няма никакво желание да се изнася от жилището си, което купила преди 10 години и към момента изплаща с ипотечен заем. 80% от комшиите й желаят тя да се махне, по думите им, поради непрекъснатите кавги, мощна музика и тъй като се мятали разнообразни предмети през терасата.

Именно след следващия скандал Жени беше задържана. А съседите ѝ даже настояват, че са подали сигнал в Агенцията за протекция на детето, защото споед тях Жорко пораства в рискова среда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР