Женен за българка се оказа дясната ръка на Ал Пачино

...
Женен за българка се оказа дясната ръка на Ал Пачино
Коментари Харесай

Женен за българка се оказа дясната ръка на Ал Пачино 


Женен за българка се оказа дясната ръка на Ал Пачино
Един от най-великите артисти на нашето време – Ал Пачино – се оказа със сериозна българска връзка в обкръжението си. Мениджърът на изигралия паметните функции Тони Монтана и Майкъл Корлеоне е женен за българка.

Майкъл, който движи уговорките на Ал Пачино, даже е фен на българската ракия, стана ясно от Кирил Евтимов, който показа за своето запознанство с него в подкаста „ Фактор “. Кирил напълно инцидентно се срещнал с артиста и с мениджъра му в Лос Анджелис.

„ Минахме около къщата на Ал Пачино с един другар и просто погледнах през оградата. Казах си, че това не може да е Ал Пачино, тъй като изглеждаше доста млад. После се поогледах и ми стана ясно, че е тъкмо той. Разменихме си 2-3 приказки. Дойде неговият управител и като разбра, че сме българи, незабавно се усмихна. Оказа се, че неговата жена също е българка, и ни сподели: „ Понеже сте българи, ще го попитам дали вероятно ще желае да се види с вас. Но ние се прибрахме през вчерашния ден от чужбина и е малко изтощен “.

Тогава очевидно е приказвал с Ал Пачино, тъй като след това ни потърси отново: „ Извинявайте, доста е изтощен и желае да си почива “. Седмица по-късно ни изпрати по една картичка с подпис от Ал Пачино. Моят дори към този момент го сложих в рамка “, споделя с усмивка Кирил Евтимов.


А не след дълго двамата с Майкъл скрепили другарството си и на чаша ракия. „ Няколко месеца по-късно се видяхме с Майкъл в българското бистро в Лас Вегас. Беше дружно с жена си и с щерка си. Надявам се, живот и здраве, някой ден да имам опцията да се видя и с Ал Пачино. За да му кажа, че е най-великият актьор”, споделя Кирил.

Любимият на милиони артист е притежател на „ Оскар “ за най-хубава мъжка роля за “Усещане за жена”. Той има и десетки в функции в холивудски шлагери, измежду които „ Кръстникът “, „ Белязаният “, „ Жега “, „ Серпико “, „ Адвокат на дявола “ и други
Дядото и бабата на звездата идват в Америка от сицилианския град Корлеоне, а години по-късно героят със същото фамилно име – Майкъл Корлеоне от „ Кръстникът “, трансформира един сценичен артист, чужд за необятната аудитория, в звезда от международен мащаб.

bgvoice.bg



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР