Жената Скорпион е красива по един завладяващ и загадъчен начин.

...
Жената Скорпион е красива по един завладяващ и загадъчен начин.
Коментари Харесай

Световно известният астролог Линда Гудман за жената Скорпион

Жената Скорпион е красива по един вълнуващ и мистериозен метод. От нея се излъчва магнетизъм, горделивост и самонадеяност. Но в случай че сте деликатни, ще забележите в нея разочарованието, че не се е родила мъж.

Вече чувствам във въздуха напрежението от гнева на плутоновите дами, поради това, че разгадавам тяхната загадка. Трудно бихте намерили даже една от тях, която да не се мисли за жена до мозъка на костите си и несъмнено към този момент се удивлявате на изказванията ми. Вярно е, че тя е очарователна и съблазнителна. Но да не би да съм споделила, че наподобява на момче или че не държи да наподобява като всяка естествена жена?
 Формулата за здрави зъби, която усмивката обича Edna предлага Формулата за здрави зъби, която усмивката обича
Въпросът е в това, че желанието й да наподобява на мъж е подсъзнателно. Тя инстинктивно усеща, че колкото по-малко ограничавания си постанова, толкоз по-големи благоприятни условия ще се разкриват пред нея. Но крие този собствен блян.от самата себе си и по никакъв начин няма да й се хареса, в случай че бъде разкрита.

Веднъж към този момент схванала разликата сред сините и розовите терлички, тя ще одобри, че би трябвало да носи розови, тъй като прелестно умее да се нагажда към разпоредбите на околния свят. Но розовото никога не е нейният Цвят. Цветовете, които дават отговор на нейната природа, са тъмнокестенявото или наситеночервеното, които надалеч не са женски цветове.

Ала тя е способна да ви убеди в противното, за което, естествено, заслужава уважението ни. Познавам една жена Скорпион, която превъзходно се преструва на беззащитно пухкаво котенце. Така глезено мърка, че мъжете в действителност я вземат за едно от най-женствените създания. И осъзнават грешката си, едвам когато попаднат в клопката й. Беззащитно, пухкаво котенце ли?

Жените Скорпиони се отнасят с пренебрежение към всеки неуспех на жена, която е станала обичана, жена и майка. Момичето Скорпион майсторски прикрива желанието си да господства и превъзходно показва облика на дамата, освен това доста по-изискано, в сравнение с го вършат девойките от други мъжки зодии като Овен, Лъв или Стрелец.

Поне до сватбата тя няма неточност. Но незабавно откакто почисти конфетите от сватбеното си сако и продуха илюзиите в главата си, на нейния младоженец може да му се случи нещо неподозирано и изненадващо. Тя ще надмогне инстинкта си и ще разреши на брачна половинка си да й възпламени цигара (за разлика от марсовата жена) и ще го прикове с магическия взор на екзотичните си очи. Тя знае, че по този начин е доста по-изискано, в сравнение с да бърка в кибрита и след това да издуха дима от цигарата в лицето му.

Възможно е да я предизвикате с интереса си, само че не очаквайте да се разтопи от ухажването ви. Не очаквайте от нея премрежени ресници и сляпо боготворене. Обикновено дамите Скорпиони наподобяват на момчета с къси остри мигли. Не им се постанова да рисуват загадъчните си очи, които безпогрешно четат вашите мисли. Друго момиче може да се разтопи, в случай че прошепнете нещо сантиментално в ушенцето му, само че дамата Скорпион единствено ще ви прониже с остроумен взор, тъй като към този момент е разгадала същинските ви планове.

Няма смисъл да флиртувате с нея - тя е като рентгенов уред. Ако не оферирате нищо съществено, значи единствено ѝ губите времето и я оскърбявате. А да оскърбявате момиче Скорпион не е най-умното нещо. Не е и задоволително здравословно. Ако не се досещате защо става дума, попитайте някой, който знае. Може и да ви полазят тръпки, в случай че чуете неговата история.

Жената Скорпион е съдбовно рискова и не се подвеждайте от плахата й усмивка, от нежното й кокетство и от ангелския й глас - нормално зад тях тя крие огромна отмъстителна сила. Астролозите добре знаят това. Но вие също би трябвало да бъдете наясно с тези неща, тъй като вие сте решили да я покорявате или пък на вас ви се постанова да се защитавате от нея. А може би едното и другото по едно и също време.
 Thinkstock

Когато дамата Скорпион изгуби контрола си над кипящите плутонови усеща, тя изпада в непозната за небесата гняв. Тази жена може да бъде надменна и високомерна, саркастична и хладна, а в идващия миг да се разгорещи до алено като печка. Тя може да бъде злобна в омразата си и буйна в любовта си. Способна е да крещи като побесняла горила и да гука като нежна гургулица. Едно би трябвало да запомните - тя в никакъв случай не може да бъде вяла.

Жената Скорпион има една особена заложба, която смущава и от която могат да ви полазят тръпки. Това е някакъв чудноват тип черна магия, която тя владее до съвършенство, като същинска вълшебница. Ако един път сте срещнали погледа й, шансът ви да се измъкнете е незабележим. Тя има мистично шесто възприятие и това ѝ дава опция да разпознае бъдещия си сателит от пръв взор като незабавно му предава това свое чувство. Имате две благоприятни условия - или да се предадете безропотно пред нейния сексапил и да коленичите, или обезумели от боязън Да потърсите избавление в бягство. Какво предпочитате?
 Thinkstock
Мъжът, който е съумял да завоюва сърцето на жена Скорпион, може да смята себе си за невероятен, даже извънреден. Нейната обич към вас също няма да има равна на себе си и това може да се преглежда в няколко аспекта. При всички случаи вие ще бъдете индивидът, към който тя ще демонстрира максимален интерес. Ако е характерен Скорпион, ще ви бъде предана до дъно и ще се стреми непрестанно да ви основава наслада. Ако пък е мъчно да ви се угоди, тя няма да се помири, а ще постави буйни старания да ви извади от безразличието.

Тази жена има толкоз прелестни добродетели, че е напълно обикновено и пороците й да бъдат също по този начин ярки. Но вие мислете за добродетелите ѝ. Добре, добре, мислете за добродетелите й, откакто цицината на главата ви спадне.
 Thinkstock
Мракът и сенките я притеглят магнетично, тъй че изначало тя може да ви замязя на привлекателен неразрешен плод. Странният й самовглъбен взор ускорява това ваше чувство. Желанието да проникне в тайните на битието кара момичето Скорпион от време на време да навлиза в рискови води и защото не изпитва никакъв боязън (ще я обладават неразбираеми страхове, единствено в случай че Луната в рождения ѝ хороскоп е ранена), любознанието може да я завлече в зло-кобни въртопи. Но тя безусловно ще изплува при всяко последващо изобретение и ще бъде още по-силна, още по-чиста.

Ето го съвършеното изложение на Скорпиона. Тя е опознала милион човешки недостатъци, впускала се е в безчет всевъзможни прекарвания, с цел да разбере усета на познанието. Но по един изумителен метод след всичките си случки остава отвън съмнение и продължава да превъзхожда другите дами. Тя умее да пази секрети.
 Thinkstock
Жената Скорпион ще остави мъжа си да управлява, макар своя присъщ индивидуализъм. Тя няма да го засенчи със силата и силата си, а ще впрегне всичките си умения, с цел да му помогне в реализирането на стремленията му. Вашето бъдеще е изключително значимо за нея и тя ще бъде подготвена да се откаже от личната си кариера, в случай че към този момент сте съумели да я разочаровате или в случай че се постанова да работи по финансови аргументи. Когато сте сами може крепко да ви нападна, само че пред хората ще ви пази абсолютно. Тя няма да разреши някой да ви злепостави или да ви лъже. Онези, които си разрешават да го създадат, ще провокират гнева ѝ.

Домът на дамата Скорпион нормално свети от непорочност, спретнат е изтънчено и уютно. Храненето се прави в точния момент, в фамилията има ред. Ако се случи това Да не е тъкмо по този начин, значи има причина, която я изтезава и пречи да упражнява вродената си податливост към хубост и порядък. За нея пролетното разчистване не е повинност, а нещо като разтоварване с забава. Тя доста обича да се рови в килерите и чекмеджетата. Внимавайте като проветрява дрешника да не открие в износеното ви сако някаква компрометираща ви бележчица с аромат на парфюм.
 Thinkstock
Тя обича сигурността на домашното огнище, само че е подготвена да се засели дружно с вас на ново място, в случай че по този начин би трябвало поради кариерата ви и няма да ви натяква, че сте я откъснали от корена ѝ. Няма по-добра брачна половинка за един боен или моряк от нея, а за един политик тя е същинско богатство. Тя е в положение да разгадае всеки човек и да разкрие всяка машинация. Тя най-точно може да ви посъветва на кого да вярвате и от кого да се пазите.

Любовта ѝ към децата ви не е показно демонстративна, само че дребните усещат нейната безрезервност и се усещат спокойни и предпазени. Майката Скорпион никога няма да разреши качествата на нейните деца да останат незабелязани. Тя ще подтиква децата си, ще отделя колкото би трябвало време, само че ще им внушава по-високи цели и ще им оказва помощ да ги реализиран.
 Thinkstock
Страстта към живота у дамата Скорпион е толкоз необуздана, че от време на време тя е способна да ви удави в нея. Но пък в една същинска житейска стихия тя ще трансформира хладнокръвието си, трезвия си разсъдък и желязната си непоколебимост в избавителен сал за вас. Нейната магия работи скрито и по един непонятен метод, само че проницателните ѝ очи ще ви гледат постоянно почтено, даже когато държанието ѝ е необяснимо за вас. Вярно е, че е малко рискова, само че пък за сметка на това е в действителност завладяваща.
Световно известният астролог Линда Гудман за дамата Везни Световно известният астролог Линда Гудман за дамата Дева
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР