Жената се свърза с репортер на TrafficNews.bg, за да сигнализира

...
Жената се свърза с репортер на TrafficNews.bg, за да сигнализира
Коментари Харесай

Цецо Батмана, който беше смазан от бой, агонизира в затвора с шевове и без медицинска помощ

Жената се свърза с кореспондент на TrafficNews.bg, с цел да алармира за неприемливи условия, в които е подложен синът ѝ, откакто е бил изписан от болничното заведение. Според нейните изказвания Цецо не е бил настанен в Стационара, а напряко в килия. Превръзките му не се сменят и не е бил закаран в болница за махане на шевовете на носа му.
Припомняме, е Цецо Батмана бе в отпуск от Пловдивския затвор по фамилни аргументи, когато беше издебнат и атакуван от трима мъже пред дома си. Вследствие на мелето, той бе признат в болница със строшен нос, фрактури на горните крака и други контузии.
Направена му е интервенция на носа, а на 12 март е изписан и върнат в пандиза, където не е подложен под лекарско наблюдаване. В изписващата документи от болничното заведение написа, че би трябвало да бъдат сменяни превръзки и тампони през ден, само че това не е осъществено от медицински лица в пловдивския затвор.
" Не му дават медикаменти, не са ми се обадили да му занеса - макар че има две предписания. Добре че негов другар е реагирал и му е занесъл алулин. Бил е със страшни болки. Той би трябвало да бъде прегледан, да се сменят превръзките, да се махнат конците - може да се стигне до сериозна зараза ", тормози се майка му.
Жената твърди, че синът ѝ не е бил откаран в болница за събаряне на шевовете, като операцията е била планувана за 21.03 /сряда/. Междувременно Цецо е подал молба към прокуратурата за удължение на отпуска, защото здравно наставления изисква да се намира в стерилна конюнктура. В пандиза му споделили, че когато бъде почетена и го пуснат, ще отиде да си смъкна шевовете.
Името на Батмана излезе в общественото пространство след арестите за палежите на колите на шефа на пандиза Божил Иванов и коменданта на пандиза Стефан Георгиев. Той даде показания, уличаващи за закононарушението Цветелин Кюркчиев - Тъпото, Александър Господинов - Доктора и Илиян Сарийски - Жабата, които при започване на декември бяха задържани след акция на Криминална полиция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР