Жената на кремълския говорител Дмитрий Песков Татяна Навка предизвика скандал

...
Жената на кремълския говорител Дмитрий Песков Татяна Навка предизвика скандал
Коментари Харесай

Говорителят на Кремъл си глътна езика. Какво видя в Инстаграм

Жената на кремълския представител Дмитрий Песков Татяна Навка провокира скандал в Русия и Гърция, откакто качи в профила си в Инстаграм запис от лятната си почивка в Гърция, оповестява Offnews.

На видеото, което към този момент е отстранено от стената й, се вижда по какъв начин по време на танц в таверна Навка разрушава по гръцки фасон чинии. След вълна от рецензии против държанието й както в Русия, по този начин и в Гърция, Татяна Навка се видя принудена да изтрие записа, който обаче може да бъде открит на доста места в интернет.

47-годишната някогашната моделка на „ Максим “ и състезателка по фигурно пързаляне е била записана по време на ваучър в гръцка таверна до момента в който играе под мелодията на „ Зърба гъркът “ и в духа на остарялата гръцка традиция да разрушава чинии, което би трябвало да и донесе благополучие.

Записите от Гърция идват след турската почивка на Навка, а коментиращите в рускоезичния сегмент на обществените мрежи обърнаха внимание на обстоятелството, че без проблем дамата на Песков, който всекидневно громи „ Колективния Запад “ е влезнала в страна от същия този Запад макар глобите, наложени от март т. година против нея, щерка й и самия Песков. Гръцките публицисти желаеха неотложно изясняване на въпроса. В самата Русия държанието на Навка също стана обект на рецензии за това, че до момента в който в Украйна върви специфична военна интервенция, тя се забавлява в гръцки курорт и за похлупак се хвали в интернет.

Любопитен подробност, на който обръща внимание гръцкият Алфа Нюз в репортаж по случая е, че съветските управляващи, чийто рупор е Песков, са оповестили Инстаграм за екстремистка платформа и са блокирали работата и в Русия.„ Трошенето на чинии е част от нощния ваучър в Гърция. За мен това е един тип стръв, вие по какъв начин смятате? “ – написа в Инстаграм Навка с концепцията да предизвика. Руската част на интернета не одобри добре провокацията й. Появиха се въпроси като „ А къде е мъжът ти? “ или „ Защо не си в Крим? “. Руснаците са недоволни, че Татяна Навка е избрала за почивката си страни като Турция и Гърция, които подкрепят Украйна в битката й с Русия.

На една от последните си фотоси от серията Навка е върху основата на колона и, очевидно изобразява гръцка богиня. „ Атина, Артемида? Афродита? Чий облик, съгласно вас, най-вече ми приляга? Споделете в мненията си коя фотография най-вече ви харесва “ – пита половинката на Путиновия представител.

Според гръцкия икономист и журналист Теодор Алисандратос официално видяно пребиваването на Татяна Навка в Гърция не е нарушаване, защото глобите, които са наложени от Европейски Съюз на 17 март т. година във връзка с Навка са финансови, само че няма възбрана да влиза в страните от общността. „ Време е да поправяме грешката “, приканва Алисандратос в Туитър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР