Жената на Краси Радков – Станислава Ганчева, да бъде изхвърлена

...
Жената на Краси Радков – Станислава Ганчева, да бъде изхвърлена
Коментари Харесай

Бунт в „Кой да знае“ срещу жената на Краси Радков! Зрители я гонят от телевизията

Жената на Краси Радков – Станислава Ганчева, да бъде изхвърлена от малкия екран. Това желаят фенове след появяването й в следващото предаване, ни в чеп ни в ръкав. Оказва се, че никой не желае да гледа актрисата на екран и от бТВ към този момент съществено се замислят дали не са сбъркали с поканата й в „ Денсинг старс “, написа Intrigi.bg.
От два дни почитатели на предаването „ Кой да знае “ недоволстват против присъединяване й, а чашата преля, когато в снощния епизод Станислава се появи на мястото на капитана Христо Пъдев. Това озлоби феновете, които взеха решение, че брачната половинка на Краси Радков е измесила артиста и към този момент тя ще е отпред на тима.
Всъщност половинката на Краси Радков няма желание да заема за непрекъснато мястото на Пъдев. Той има ангажимент с присъединяване си в театрална пиеса в провинцията, а Станислава е поканена краткотрайно за автореклама на „ Денсинг старс “, където ще я гледаме напълно скоро.
Оказва се обаче, че феновете по никакъв начин не симпатизират на русокоската и не утвърждават наличието й на екрана. „ Защо натрапвате на всички места нахалната и некадърна жена на халтураджията Радков? “, „ Тая женица на Радков не се спря да се пробутва! Скучна и простовата, горката. Ако в състава остане тя, оставяме маминото Саше в кокошкарника “, „ Г-жа Радкова не стопира да “очарова ” публиката. След като през вчерашния ден се появи полугола в предаването, през днешния ден отново я гледаме да ръси тъпизми “, гласят единствено част от отрицателните и искрено обидни мнения по отношение на Ганчева.
Фенове се заканиха да бойкотират „ Кой да знае “, в случай че Станислава се появи още един път на мястото на Пъдев. Това буди въпроса по какъв начин ще я гледат в продължение на няколко месеца в „ Денсинг старс “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР