Жена преспа в ареста и бе глобена по указа за

...
Жена преспа в ареста и бе глобена по указа за
Коментари Харесай

Почерпена пловдивчанка нахълта в дома на бившия си, намърда се в леглото му, а накрая...

Жена преспа в ареста и бе санкционирана по указа за дребно безчинство след див среднощен екшън в пловдивския кв. "Кършияка ".

Преди ден дамата използвала солидно количество алкохол. Минути след 3:00 часа през нощта тя отишла у някогашния си. Почукала на вратата, до момента в който мъжът спял. Последния й отворил и без покана дамата нахълтала в дома му. Съблякла се и легнала на леглото.

Стъписан пловдивчанинът я помолил да си отиде, само че дамата не приемала отвод, написа.

След няколко минути молби и ангажименти, мъжът се принудил да заплаши някогашната си с полиция. Последната се ядосала и го нападнала. Удряла го по гърдите и главата, даже му надрала лицето.

Пловдивчанинът повикал полиция. Намясто се отзовал екип на Трето районно. Мъжът поканил униформените, които заварили голата жена в леглото. След покана да си тръгне, дамата се облякла, само че на входната врата още веднъж се разразил скандал. Тя псувала, обиждала и даже удряла някогашния си. Полицията разтървала двойката, само че дамата не се усмирила.

Тя насочила експанзията си и към чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Те отнесли по една ругатня от дамата, която побягнала по стълбите. На площадката сред 3-тия и 4-тия тя седнала, хванала се крепко за парапета и отказала да си тръгне. Продължавала с виковете и обидите както към някогашния си, по този начин и към служителите на реда.

Наложило се, пловдивчанката да бъде задържана и отведена в Трето районно. Същата лъхала на алкохол и била несъответстваща. В постройката на полицията, дамата отказала да бъде тествана за алкохол. Настанена била в килия, където посрещнала деня.

Жената била отведена и в Районен съд за установяване на наказването. Тя е санкционирана с 250 лв. за дребно безчинство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР