Жена от Врачанско показа лютия си нрав, след като подгони

...
Жена от Врачанско показа лютия си нрав, след като подгони
Коментари Харесай

Любовна драма в Северозапада! Люта врачанка погна с нож мъжа си в Монтанско, опита се да го убие

Жена от Врачанско сподели лютия си манталитет, откакто подгони с нож мъжа си и се опита да го убие, научи организация BulNews. 
Любовната драма с детайли на хорър се е разиграла през вчерашния ден в ломското село Черни връх. Между млада двойка, живееща на фамилни начала, зародил яростен скандал. В разгара на свадата 22-годишна жена хванала нож и подгонила с него с година по-младия си другар. Освирепялата дама, която е от област Враца, съумяла да наръга няколко пъти възлюбения си в региона на корема и лявата предмишница.
Мъжът, уверил се от първо лице в пословичния манталитет на врачанки, се озовал в болничното заведение в Лом. Лекарите в незабавния център подали сигнал в полицията за жертвата на домашно принуждение и по случая неотложно почнало следствие. 
На мястото на престъплението е осъществен оглед, разпитани са очевидци и са конфискувани материални доказателства. Оказало се, че след свадата дамата се прибрала вкъщи си във врачанско село. Тя била открита там от униформените, които ѝ щракнали белезниците и я прибрали в ареста. Предстои да ѝ бъдат повдигнати обвинявания за опит за ликвидиране, споделиха от полицията. 
В последна сметка на мъжа му се разминало… този път. Лекарите в Лом са безапелационни, че заплаха за живота му няма. Той обаче се уверил в истинността на националното изказване, че от Враца и котка не се взима, камо ли жена…
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР