Жена от Свиленград предупреди местните жители за проблемно поведение от

...
Жена от Свиленград предупреди местните жители за проблемно поведение от
Коментари Харесай

Писъци огласиха Свиленград. Нагли бежанци посягат и тормозят жени и деца, в града е анархия

Жена от Свиленград предизвести локалните поданици за проблематично държание от страна на групи бежанци, предава Блиц. По думите й все по-често се закачали с деца и майки в града след консумация на алкохол.
„ Скъпи съграждани, не знам дали ви е направило усещане, само че от известно време много постоянно вечерта и денем се разхождат групички бежанци, които безочливо се занасят с подсвирквания и подмятания към деца и дами. Онази вечер дори имаше и много пийнали които правеха кавги и се дърпаха едни на други по центъра.
Радвам се, че служителите на реда бързо реагираха и потеглиха да ги търсят. Нормално ли е това че по този начин умерено се разхождат и предизвикват стеснение на хората?
Мисля че са станали много уверени и нагли към този момент в държанието си към нас. “, пита Величка Ангелова. Друга потребителка удостовери за сходни случаи.
„ Вярно и аз станах очевидец на неприятна преживелица с едно момиче. Все приказваме у дома на децата. Освен това вършат и много отпадъци тъкмо пред пощата. Дано няма произшествия. “, надява се Галина Я. Според някои има метод това да се спре и това са митингите.
„ Ако не ви харесва нещо, излизайте на митинги. София също не е чак толкоз надалеч, никой няма да ви чуе какво сте писали, до момента в който си пиете ракийката пред тв приемника! “, счита Сидер Тодоров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР