Жена, която загуби 10-ти за една година, почина поради „сътресения“ от загуба на тегло

...
Жена, която загуби 10-ти за една година, почина поради сътресенията“,
Коментари Харесай

Жена, която загуби 10-ти за една година, почина поради „сътресенията“, причинени от бързата загуба на тегло на тялото й, установи съдебният лекар.

Кейли Кокс е „нараснала“ на тегло през живота си и е тежала 137 кг (302 паунда) до началото на 2021 г., разкри разследване на смъртта й.

30-годишната може са решени да отслабнат и започнаха да свалят това, което следовател описва като „изключително“ количество килограми.

Майка й Кристин Кокс каза на следствието, че дъщеря й винаги е била „луда, забавна, шампанска личност“, но каза, че се е променила след смъртта на баба си през май 2021 г.

„Кей загуби искрата си, както всички ние“, каза г-жа Кокс на съдебния лекар. „Кей започна да има проблеми с храната. Тя продължаваше да се удря по горната част на гърдите си, сякаш храната не падаше.“

След като Кейли от Тачам, Бъркшър, не успя да задържи храната или напитките, й направиха гастроскопия, но медиците не успяха да намерят нещо не й е наред.

„Докторът дори се опита да ми каже, че е анорексична“

Семейството се разтревожи, че Кокс е сериозно болна и се обърна към медиците да я приемат в болница като спешен пациент, но каза на съдебния лекар, че не им се вярва.

Майка й каза: „Докторът дори се опита да ми каже, че е анорексична, че не се храни правилно. Продължаваше да си мисли, че Кейли е сложила ръце в гърлото си.“

Иън Уейд KC, помощник съдебният лекар за Berkshire, каза, че медиците наистина не са успели да намерят нищо, което да оправдае приемането й.

„Мисля, че Кейли винаги е имала проблеми с теглото си и е имало моменти, в които е набъбвала“, каза г-н Уейд.

На седем години Кокс е тежала 31 кг, стана ясно от разследването. Тя тежеше 50 кг на 10-годишна възраст, 96 кг на 14-годишна възраст, 118 кг на 16-годишна възраст и 137 кг в началото на 2021 г., когато беше в края на двадесетте.

„Това е много, много тревожно“, продължи г-н Уейд , обяснявайки, че Кокс е достигнал индекс на телесна маса от 48 - здравословният диапазон е 20 до 25.

Г-н Уейд добави: „Има истински проблеми, когато си тежък човек и проблемите ще се изразят в много различни начини”.

„Сътресение в тялото”

На 30 август миналата година, докато беше у дома със семейството си, Кокс изведнъж се наложи да използва тоалетната и семейството по-късно я намери там, мъртва.

Аутопсията не можа да определи какво е причинило смъртта й, но каза, че вероятно е починала в резултат на сърдечна аритмия. По време на смъртта си тя тежеше 74 кг.

Г-н Уейд, приключвайки разследването в Coroners Court, каза: „Мисля, че бързият характер на тази загуба на тегло има много общо с това защо ние са я загубили.

„Знаем, че Кей се бори с наднорменото тегло от дълго време и тя или се справи с това, като беше решителна, или природата по някакъв начин й помогна, като създаде обстоятелство, при което намери трудно е да се поддържат нещата ниски.

„Този ​​вид скорост на загуба на тегло, това създава истински смут в тялото и усещането ми е, че това се случваше и имаше трудности в тялото й да може да се справи с нейното люлеене.“

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР