Жена е изпратила писмото със смъртоносния рицин на американския президент

...
Жена е изпратила писмото със смъртоносния рицин на американския президент
Коментари Харесай

Жена пратила писмото с отрова на Тръмп

Жена е изпратила писмото със смъртоносния рицин на американския президент Доналд Тръмп. Отровният плик бе прихванат от американските управляващи в събота. Писмото наподобява е изпратено от Канада, написа bg-voice.com. Служителите споделиха, че за изпращането му е обвинена жена, само че не предоставиха детайлности. Дамата е задържана. Пликът е бил спрян в последния държавен пощенски център, преди да дойде в Белия дом.

„ ФБР и нашите секрети служби, и сътрудниците ни от Службата за пощенска ревизия проверяват съмнително писмо, получено в постройка за държавна поща “, се споделя в изказване на ФБР. „ Понастоящем няма известна опасност за публичната сигурност. “ Подобни пликове са били изпратени до правоприлагащите органи в Тексас, в това число до един затвор и до един шерифски офис. Съвместната работна група за тероризма във Вашингтон поема следствието благодарение на нюйоркската полиция и Кралската канадска конна полиция. Не са открити връзки сред отровното писмо и интернационалните терористични организации, споделиха проверяващите. Те отхвърлиха да уточнят какви доказателства имат, които ги насочват към обвинената жена.

Рицинът е мощен токсин, създаден в семената на растението рициново масло. Семената са толкоз мощни, че доза рафиниран рицинов прахуляк с размерите на няколко зърна трапезна сол може да убие човек в границите на три до пет дни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР