Жена беше убита рано в понеделник, когато руските сили обстрелваха

...
Жена беше убита рано в понеделник, когато руските сили обстрелваха
Коментари Харесай

Три цивилни жертви на нощните руски удари в Украйна

Жена беше убита рано в понеделник, когато съветските сили обстрелваха южния украински град Херсон , до момента в който други двама бяха убити при съветски обстрел на граничните региони на Харковска област в североизточна Украйна, споделиха публични лица, представени от Ройтерс

Както град Херсон, по този начин и елементи от Харковска област са в непосредствена непосредственост до фронтовата линия. Украинската войска заяви за зачестили съветски офанзиви в Харковска област през последните дни.

" Тежка нощ за Херсон... Руската войска продължи да обстрелва домовете на жителите на Херсон в централната част на града ", сподели губернаторът Александър Прокудин в " Телеграм ".

Прокудин съобщи, че обстрелът е почнал към среднощ и е траял няколко часа.

Отделно ръководителят на президентската канцелария на Украйна Андрий Йермак съобщи в " Телеграм " че двама цивилни са били убити и други трима ранени по време на съветския обстрел на граничните региони на Харковска област в понеделник сутринта.

и през ноември след месеци на съветска окупация, само че съветските сили постоянно обстрелват града и близките региони от другата страна на река Днепър.

Този месец при съветски обстрел на болница в Херсон.

Русия отхвърля съзнателно да е атакувала цивилни или лечебни заведения по време на нахлуването си в Украйна, което към този момент навлезе в 18-ия месец и докара до гибелта на хиляди хора, изселването на милиони и унищожаването на украински градове.
 Украйна: Руски войски обстреляха Херсонска област 52 пъти
Украйна: Руски войски обстреляха Херсонска област 52 пъти

Ранени са четирима цивилни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР