Желязка М. от Стара Загора се оказа голяма оптимистка, щом

...
Желязка М. от Стара Загора се оказа голяма оптимистка, щом
Коментари Харесай

Куриоз! Желязка скри дрога в гащите си и се опита да се качи на самолет. Май ще кацне в Сливенския

Желязка М. от Стара Загора се оказа огромна оптимистка, щом е решила, че ще успее да прекара наркотични субстанции през летището в Бургас. Мераците й обаче остана без триумф, предава Флагман. Жената е пробвала да прекара 90 грама метамфетамин, скрити в куфара й, и умерено да се качи на полета за Дъблин, Ирландия. Когато оставила багажа на скенера обаче, устройството почнало да пищи. Случаят е от 26 август т.г.
Униформени и чиновници на летище „ Бургас “ незабавно пристигнали на гишето и почнало подробно претършуване на куфара на Желязка. Между дантелените гащи за заралийката са планове няколко пликчета със подозрително наличие. Установено е, че в пакетчетата има пико. Общото количество на дрогата било 90 грама, на стойност над 3600 лева
Тя е била задържана незабавно. За такова закононарушение Законът планува отнемане от независимост от три до петнадесет години и санкция от 10 хиляди до 100 хиляди лв..
Окръжна прокуратура-Бургас внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с Желязка. Заседанието е планувано за 15.30 часа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР