Желанията и мечтите са това, което осмисля живота ни. Всеки

...
Желанията и мечтите са това, което осмисля живота ни. Всеки
Коментари Харесай

Как да ви се сбъднат най-съкровените желания - може би с това суеверие!

Желанията и фантазиите са това, което осмисля живота ни. Всеки би желал неговите съкровени стремежи да се осъществен някой ден, а още по-хубаво би било, в случай че това можеше да се случва с лекост. Имаме добра вест! Съществува способ, с който това е допустимо! Изпробван е доста, доста от дълго време, още от нашите прабаби. Ритуалът е доста елементарен и неангажиращ, не изисква каквито и да било специфични предмети. Най-важното нещо, което ви би трябвало, е игла – всеки има у дома, нали?
А можете ли да си визиите, че с този елементарен предмет можете да извършите нещо друго от това да шиете? Тази национална рецепта за сбъдване на съкровени стремежи е тествана от много хора и множеството настояват, че в действителност след 40 дни всичко, което сте си поискали, ще ви се сбъдне.
 5 правила посредством които желанията постоянно се сбъдват 5 правила посредством които желанията постоянно се сбъдват
Забелязвали ли сте по какъв начин на някои хора мечтаният им се сбъдват бързо, а при други нищо не се получава. Според езотериците реализирането...
Няма да са ви нужни никакви вълшебства и заклинания. Трябва ви единствено дълъг конец, една игла и ваша движимост. Разбира се, ще ви помогне и вярата, че фантазията ви ще се сбъдне. Трябва да прокарате конеца през иглата, като кажете желанието. Изразете се доста ясно. Конецът би трябвало да е задоволителен, с цел да се създадат с него 40 шева. Ако конецът свърши, не би трябвало да го наставяте и да продължавате - това би било знак, че за момента желанието ви няма по какъв начин да се сбъдне.
За начало направете бод, вкарайте иглата по-късно в тегел за този ден и оставете към този момент настрани. На другия ден направете още един бод.
Конците се наслагват поредно. В случай, че предпочитате бодът да е на тире - няма проблем, само че въпреки всичко имайте поради, че е добре линията да е точна, с цел да може съкровеното ви предпочитание да се осъществя, без да се появяват трудности.
Процедурата продължава 40 дни и във всеки от тях се прави по един бод. В последния ден би трябвало да изречете четири пъти желанието си. При всяко изричане се обръщате поредно в четирите направления на света. След това незабавно завържете възел на конеца.
 Защо Вселената не извършва желанията ти? Не си си платил! Защо Вселената не извършва желанията ти? Не си си платил!
Всеки от нас има фантазии, за които копнее цялостен живот. По една или друга причина обаче те по този начин и не се реализират. Интересно е, че в мног...
В случай, че извършите всичко тъкмо, 40 дни след ритуала фантазията ви ще се сбъдне.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР