Жана Бергендорф може да лежи в затвора до 5 години

...
Жана Бергендорф може да лежи в затвора до 5 години
Коментари Харесай

Жана Бергендорф крещяла в несвяст: Ти знаеш ли коя съм? Аз съм Ейми Уайнхаус, ще умра като нея

Жана Бергендорф може да лежи в пандиза до 5 години поради вандалските си прояви в жилището на своя другар. Това сподели информация на „ България Днес “ в Наказателния кодекс.
Певицата бе арестувана в полицията преди ден.
38-годишната изпълнителка отишла с другар на посетители в столичния квартал „ Овча купел “. Около 4 часа сутринта двамата почнали да буйстват и да чупят мебелите в непознатия дом. Домакинът подал сигнал, а служители на реда посетили адреса и задържали Жана и приятеля й. Образувано е бързо произвеждане за безчинство.
„ Ти знаеш ли коя съм? Аз съм Ейми Уайнхаус, тя е в мен и ще свърша като нея! “, крещяла в несвяст Жана. Спътникът на Бергендорф е бил човек, който също като нея си падал по опиатите, а двамата постоянно се мотаели в клубовете, в които тя пее „ за жълти стотинки “, настояват околните й.
„ Жана влиза в профилирани заведения, където я детоксикират, и като излезе, се стартира отново същата история. Едва ли ще се откаже, невероятно й е “, споделят хора от обкръжението й.
Певицата има правосъдна история. През 2016 година Жана беше упрекната за ръководство на лек автомобил след приложимост на наркотични субстанции. „ Наркотиците станаха за мен повече от другари. Намирах отдушник. Когато ги взимам, всички ме обичат, и аз тях. Нещо, което не срещнах в живота си “, твърди изпълнителката на „ Самурай “ преди две години.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР