Жана Бергендорф може да лежи до 5 години в затвора

...
Жана Бергендорф може да лежи до 5 години в затвора
Коментари Харесай

ДЪНО: Жана Бергендорф може да лежи 5 години в затвора, плаши със самоубийство

Жана Бергендорф може да лежи до 5 години в пандиза след следващата си изцепка, поради която прекара съвсем денонощие в ареста. Талантливата певица със самоунищожително държание за следващ път беше арестувана в нощта против сряда, а при ареста си е била мощно несъответстваща и очевидно дрогирана, написа „ Уикенд “. Тя даже е нападнала служителите на реда с викове, обиди и ритници, което утежнява ситуацията й.
Около 3,30 часа сутринта двамата с гаджето й почнали да буйстват и да чупят мебелите в по време на ваучър в апартамент на общ прочут в столичния квартал „ Овча купел ”, където отишли да си допият. В един миг Жана взела нож и заплашила, че ще наръга гаджето си с него, а по-късно ще се самоубие. Домакинът се опитал да ги изгони, само че звездата била очевидно несъответстваща и отказала да си тръгне. Наложило се да бъде извикана полиция, а Бергендорф била нападателна и против органите на реда. „ Нещастници, знаете ли коя съм аз, бе?! Чували ли сте за Ейми Уайнхаус? Аз съм като нея! “, крещяла Жана.
Полицейски източници признаха, че 38-годишната изпълнителка е използвала няколко типа опиати преди изцепката. Самата тя признала, че първо пушила трева, а след това взела кокаин и амфетамини, които безусловно размътили мозъка й. След като я качили в патрулката с белезници, тя почнала да реве истерично и да заплашва, че ще се самоубие в килията.
Поп певицата води тежка борба с алкохола и дрогата от години, само че явно без триумф. По гледище на личната си майка, изпълнителката потегли по психотерапия и прави опити да се отърве от зависимостта си. Бергендорф е признавала обществено, че има проблеми с дрогата, без обаче да показва каквото и да било разкайване. В момента Жана е безусловно отсвирена и от приятелите, и от околните си. Тя продължава да е на терапия със експерти и се надява да преодолее пороците и слабостите си, с цел да си стъпи на краката.
През 2016 година певицата бе закопчана, откакто кара друсана с кокаин и катастрофира. Година по-рано Бергендорф отиде в ареста за владеене на опиати и нарушение на публичния ред. При обиск на жилището й беше открит плик с марихуана.
Срещу изпълнителката на „ Самурай “ е формирано бързо произвеждане за безчинство и непочтено държание против органи на реда. Тя бе пусната под гаранция от 1000 лв., откакто прокурора се смили над нея, тъй като нямала никакви пари. След като я пуснали от зандана, Жана Бергендорф помолила конвоиращия я до съда служител на реда да й даде 6 лв. на заем, с цел да си хване такси, защото имала единствено 4 лв. в себе си на монети.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР