Жълти таксита и градски пейзаж за шоуто на Хелмут Ланг,

...
Жълти таксита и градски пейзаж за шоуто на Хелмут Ланг,
Коментари Харесай

С "Хелмут Ланг" в такси и ранчо от "Ралф Лорън" започна Седмицата на модата в Ню Йорк

Жълти таксита и градски пейзаж за шоуто на " Хелмут Ланг ", дървени веранди и атмосферата на ранчо при " Ралф Лорън " - Седмицата на модата в Ню Йорк стартира в петък вечерта под знака на многообразието, заяви Агенция Франс Прес.

С по най-малко дузина дефилета на ден до сряда, американският мегаполис дава начало на сезон пролет-лято 2024 година на стилните седмици преди Лондон, Милано и Париж.

Официалната стратегия показва голям брой млади гении и нововъзникнали марки, одобрени имена и " тежката артилерия " - " Ралф Лорън ", " Майкъл Корс ", " 3.1 Phillip Lim ", " Алтузара ", Габриела Хърст, Каролина Ерера, Тори Бърч.

Тази рецепта разрешава на Ню Йорк да остане крайъгълен камък в света на модата съгласно генералния шеф на Съвета на американските фешън дизайнери Стивън Колб.

Във влажната, буреносна жега в Ню Йорк фенове на модата се събраха в постройка от стъкло в Долен Ийст сайд в Манхатън за шоуто на " Хелмут Ланг ". Брандът бе във фокуса на Седмицата на модата в Ню Йорк през последното десетилетие на предишния век и в първото от новото хилядолетие с помощта на минималистичната хармония и нововъведенията на създателя си, австрийския дизайнер Хелмут Ланг, който се отдръпна през 2005 година Днес " Хелмут Ланг " е част от японския фешън колос " Fast Retailing ". Новата сбирка е дело на един от младите гении на нюйоркската фешън сцена, 32-годишния дизайнер от виетнамски генезис Питър До, който развива наследството на създателя на марката. Черните сака и панталони са удобни, пресечени от флуоресциращи розови ленти по крачолите, коланите и раменете.

При " Ралф Лорън ", знак на американската конфекция, атмосферата е надалеч по-интимна на фона на фон с хамбар, отпратка към ранчото на дизайнера в Колорадо. Денимът, който е запазена марка за Ралф Лорън, през новия сезон е преоткрит в " сантиментални вечерни тоалети ", украсени с перли и бродерии с пера. Дългите поли са гарнирани с флорални претекстове. С тоалетите в ярки цветове, елегантни и изискани, роденият в Бронкс дизайнер желае да уважи " дамата, която е безконечна и съвременна, дръзка и сантиментална, изтънчена и изпълнена с сила ", както бе показана сбирката в брошурата. По подиума мина моделът Кристи Търлингтън под погледите на актрисите Робин Райт и Аманда Сейфрид.

Този сезон Седмицата на модата минава на фона на стачките на сценаристите и на актьорите в Холивуд, които сведоха до най-малко алените килими на министър председателите, а това са и пропуснати благоприятни условия за стилните къщи за разпространяват моделите си посредством известните актриси.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР