Изявяваме готовност да разговаряме по подкрепа на политики, но това

...
Изявяваме готовност да разговаряме по подкрепа на политики, но това
Коментари Харесай

Радостин Василев избухна! Отровна атака към Слави

" Изявяваме подготвеност да беседваме по поддръжка на политики, само че това никога не значи, че бихме подкрепили държавно управление ",

Това съобщи депутатът от Политическа партия Радостин Василев;
-->
Невъзможно е и Политическа партия, и ГЕРБ да поддържат третия мандат с Демократична България, в случай че се даде на тях. В ГЕРБ би трябвало да се случи огромна чистка на редиците им, сподели Василев.

По думите му Бойко Борисов прави интриги сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България " и се пробва да вкара последните в " руслото на ГЕРБ ".

Според Василев не е чак толкоз евентуално, че " Демократична България " ще получат третия мандат, тъй като президентът ги назовава " войнолюбци ". 

Преди 26 години на днешната дата сякаш се бяхме отървали хора като госпожа Татяна Дончева. Такива динозаври като нея, повече да не се явяват в политиката, отговори Василев на вчерашното тв присъединяване на Дончева, написа novini.bg.

Слави остарява като цървул, загатна Василев, разказвайки за присъединяване на Трифонов при Кеворк Кеворкян, в което е получил подарък кожената обувка.

Тогава Слави написал, че желае да остарява като катедрала, само че с " измяната към българския народ и песента за Лена Бориславова, той остарява като подаръка си. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР