Изявлението на Антон Красовски за необходимостта да се удавят украински

...
Изявлението на Антон Красовски за необходимостта да се удавят украински
Коментари Харесай

Да се давят украинските деца?

Изявлението на Антон Красовски за нуждата да се удавят украински деца, макар цялата си простотия, уви, не е неповторимо. Преди няколко месеца доказвах на един човек, че изказванията му от вида „ вижте какво прави този украински звяр, а ние жалим дамите и децата им “, са чудовищни. Човекът обаче не ме разбра. „ Искаш да кажеш, че постоянно си съжалявал за децата на терористите? Ти да не си си изгубил мозъка? “

А аз ги скърбя. Защото във фразата на Александър Суворов " Ние сме руснаци - с нас е Бог! " - не става въпрос за успеха на съветското оръжие. И даже не за руснаците. А за Бог. И макар че, както постоянните читатели знаят, аз съм безбожник, разбирам смисъла на тази фраза, допускам, несъмнено по-ясно от доста вярващи.

Хохолите изтезават нашите пленници, нашите сънародници, а ние храним техните пленници. Да. Защото те са зверове. Но ние не сме. Защото Бог е с нас, а дяволът е с тях. Не можеш да победиш злото на открито, в случай че не си го победил вътре в себе си.

Дзержински споделяше: „ Бъдете зорки и бдителни “. Ето по тази причина - бъдете. Дяволът е наоколо и не спи. Не му се поддавайте. И в случай че желаете да убивате децата на украинците, тогава първо убийте хохола вътре във вас. И тогава най-вероятно няма да желаете да убивате деца.

* * *

Огромен брой мислещи хора поддържат СВO не тъй като мечтаят за " имперско възмездие ".

А тъй като (напълно основателно) те виждат в забележителна част от украинското общество гибелен вирус на тотална ненавист, който би трябвало да бъде погубен в зародиш, преди да удари цялото постсъветско пространство.

Това се схваща изключително добре от хората, които са служили в структурите за битка с тероризма, от Москва чак до Йерусалим. И колкото по-скоро международните политици вдървен и се съгласят с това, толкоз по-бързо ще пристигна щастливият край.

Затова не си коства даже да се пробвате да извършите Украйна от Русия. Който чак толкоз желае да дави деца - чакат го в [забранените в Русия] " Азов " или " Кракен ", само че единствено че тогава да не се наскърбява.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР