Извинение за грубото отношение към хората с увреждания дойде от

...
Извинение за грубото отношение към хората с увреждания дойде от
Коментари Харесай

От парламента се извиниха, че не пуснали хората с увреждания вътре

Извинение за грубото отношение към хората с увреждания пристигна от Народното събрание. Вчера те не бяха позволени в Народното събрание, с цел да изразят недоволството си. 

Депутатите се оправдаха с неразбирателство и решение на защитата да съблюдава буквално Правилника за вътрешния ред в Народно събрание. Въпреки това от опозицията желаеха оставката на заместник-председателя на Народното събрание Емил Христов. 

" Извинявам се на хората с увреждания ", заяви зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов от трибуната на Народно събрание.

Христов разясни, че през вчерашния ден се е посочило неприятното лице на българския парламент. Според него истината за случилото се през вчерашния ден не се знае от всички. Той изясни, че не е знаел, че тези жители са били позволени. 

" Никой не ме беше уведомил ", каза още Емил Христов. 

По думите му решението за недопускането им от постройката е взето от защитата, а не от него персонално.

" За страдание на мен не ми бе дадена опция да се срещна с защитата жителите. Извинявам се отсам на всички тези, които през вчерашния ден видяха това неприятно лице. Извинявам се за изкривената и недостигнала до тях информация. Съжалявам, че стигнахме до там. Просто трябваше всички да имаме самообладание да изчакаме по- малко от 15 минути ", съобщи зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР