Извинение ще поискам от ирландската евродепутатка Клеър Дейли – не

...
Извинение ще поискам от ирландската евродепутатка Клеър Дейли – не
Коментари Харесай

Поморие отвърна на хулещата България Клеър Дейли

Извинение ще желая от ирландската евродепутатка Клеър Дейли – не към мен, а към всички жители на Поморие и всички българи. Тя намеси нашия град с един частен неин спор и в този момент би трябвало да изясни пред всички за какво.

Това сподели кметът на Поморие Иван Алексиев, който през днешния ден бе на работна среща в Бургас с представители от ВиК асоциацията и регионалния шеф Вълчо Чолаков, осведоми " Флагман ".

Той акцентира, че нито страната, нито общината са отговорни в създалата се обстановка, само че пък поради персоналните проблеми на Дейли, тя е намесила морския град в резолюцията на Европейския съюз за България.

Рано сутринта на следващия ден евродепутатката от левицата ще дойде в Поморие, с цел да се срещне с представители на „ Сънсет резорт “. Там ще участва и кметът Иван Алексиев, който през днешния ден съобщи, че на следващия ден персонално ще зададе въпросите си към нея.

„ Факт е, че неин родственик има апартамент там. Тя не е заявила спор на ползи преди да вкара Поморие в резолюцията. Нуждаем се от отговори “, безапелационен бе Алексиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР