Известно е, че отрицателната енергия съществува и силата ѝ не

...
Известно е, че отрицателната енергия съществува и силата ѝ не
Коментари Харесай

Борис Дали ще се окаже магьосник: Спасил Преслава от зли сили

Известно е, че негативната сила съществува и силата ѝ не е по никакъв начин за занемаряване, а доста известни персони, с изключение на на обожанието от страна на почитателите, попадат и на доста "лоши очи ". Факт - не всеки ни мисли положителното, а уроките могат да ни застигнат, даже и да не са изпратени съзнателно към нас. Ето за какво множеството известни персони са добре осведомени с ритуалите, които оказват помощ против черните вълшебства, а Борис Дали е същински експерт по тази част.

Самият той разкри, че преди години е избавил Преслава от уроки, когато били дружно на присъединяване в Палма де Майорка. Певецът показа, че съблюдава доста добре прочут обред против уроки и отрицателна сила, който съставлява гасене на кибритени клечки във вода. По време на действието, той изрича думи, които обаче не споделя обществено, тъй като те ще изгубят своята мощ. Думите би трябвало да останат в загадка, с цел да бъдат ефикасни.

И по този начин в славното минало, когато Борис Дали и Преслава били дружно в Палма де Майорка, фолкзвездата станала обект на неприятни очи и прихванала уроки, поради което внезапно се почувствала зле и получила мощен главобол.

"Вечерта се прибрахме в хотела, а тя непрестанно повтаряше, че й е неприятно, боли я глава. Аз й споделих, че ще й пригася вода. „ Нали знаеш по какъв начин вършат бабите: гасят клечки във вода и се оправяш! “ Но в Палма няма като при нас дървета и клечки на всички места. Излязох от хотела, поогледах се, само че единствено палми – няма кибрит, няма дървета, няма клечки. И почнахме да се чудим с Преслава от кое място да намерим клечки.

В стаята имаше един дрешник - пробвах се да отчупя от неговите дъски. И внезапно, като дръпнах по-силно, той напряко се разпадна на земята целият (смее се). И почнахме да се тормозим, тъй като хотелът беше много прекрасен и какво ли ще си кажат за нас - що ли са правили тия, на каратисти ли се вършат и така нататък Но все пак пригасих вода на Преслава и тя се оправи “, споделя Дали пред "Телеграф ".

Певецът и до през днешния ден прибягва към този обред за най-близките си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР