Известният с поредицата си хулигански прояви и нарушения на пътя

...
Известният с поредицата си хулигански прояви и нарушения на пътя
Коментари Харесай

Задържаните биячи във Враца остават за постоянно в ареста

Известният с поредицата си хулигански прояви и нарушавания на пътя врачанин Емилио Марков остава за непрекъснато в ареста дружно с още трима негови другари. Това реши Врачанския областен съд и разгласи, че четиримата са привлечени в качеството на обвинени от прокуратурата поради причиняване на телесни повреди на повече от едно лице.

В началото на март т. година Марков и бандата му атакуват група младежи посред Враца и грубо пребиват един от тях. Първоначално побойниците бяха арестувани за 24 часа. По-късно, с разпореждане на наблюдаващия прокурор от районна прокуратура във Враца, бандата бе оставена в ареста за още 72 часа.

При постановяването на най-тежката мярка за процесуална насила задържане под стража районния съд одобри, че са налице всички изискуеми законови предпоставки за това. Налице е обосновано съмнение за евентуалната им съпричастност към действието, в което са упрекнати.

Обвиняемите имат неприятни характеристични данни и осъществявани противообществени прояви. Обвиняемите Ц.С., И.Б. и И.С. имат висящо наказателно общ темперамент дело по импортиран обвинителен акт за осъществена съзнателно друга телесна щета. Обвиняемият Марков е осъждан за причиняване на лека телесна щета, безчинство и ръководене на автомобил след приложимост на наркотични субстанции. Съдът одобри, че съществува действителна заплаха те да извършат друго закононарушение и да се укрият.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР