Известният македонски спортен сайт sportmedia.mk, който неколкократно разкри огромното самочувствие

...
Известният македонски спортен сайт sportmedia.mk, който неколкократно разкри огромното самочувствие
Коментари Харесай

В Северна Македония са шокирани след загубата в Лигата на нациите - Футбол

Известният македонски състезателен уебсайт sportmedia.mk, който неколкократно разкри голямото самочувствие на своите футболисти, както и арогантното държание на почитателите преди конфликта с България в Лигата на нациите, охарактеризира българската победа като нещо доста смущаващо.

България победи Северна Македония с 1:0 в Скопие късно нощес, в мач почнал с освиркване на химна ни и продължи с непрекъснати обиди към българските футболисти.

„ Страшно! В дуела сред двамата губещи в групата на Лигата на нациите, в който ликува Грузия, имахме най-малко дребна разтуха и претекст да приключим с усмивки и горделивост, само че не можахме, написа едно от най-популярните македонски издания.

Двубоят с България беше от огромно значение за нас в Македония, за народа, за всички, които се усещат унизени от източната ни съседка след всички политически събития през последните няколко години. И по тази причина стадионът беше цялостен – тъй като хората желаеха победа. Народът пристигна да се порадва, да победи „ неприятните “ съседи, които провокират нашата история, език и еднаквост. Те не пристигнаха да видят изгубен цикъл, изгубени шансове за нова борба за Европейското състезание! Футболистите не извършиха желанието на хората – изгубиха от най-омразната ни съседка. България си потегля от Скопие с необятни усмивки като огромен победител. Тази „ най-слаба “ България във футболно отношение в историята с гордата Македония, която се гордееше от дълго време, само че не и в този момент след поредицата от провали...

За нас в Македония това бе полезнено проваляне, пестник в лицето “, разяснява още уеб сайтът.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР