Известният ловец на извънземни Ави Льоб представи новото си изследване

...
Известният ловец на извънземни Ави Льоб представи новото си изследване
Коментари Харесай

4 квинтилиона извънземни апарата летят из Слънчевата система

Известният ловджия на извънземни Ави Льоб показа новото си проучване върху опциите за битие на извънземни цивилизации. Изглежда като следващата му невероятна доктрина, само че той твърди, че може да я поддържа с обстоятелства.
Астрономът от Харвардския университет, който е прочут със своите теории за съществуването на извънземен живот, в новото си проучване твърди, че е допустимо да бъдат открити 4 квинтилиона извънземни галактически кораба в Слънчевата система. Това проучване продължава тематиката за мистериозния, който посети Слънчевата система преди 5 години. Дали този чудноват обект с форма на пура е извънземен галактически транспортен съд? Учените към момента спорят по този въпрос, написа Futurism.
Ави Льоб е един от дребното учени, които не престават да настояват, че „ Оумуамуа не просто идва от друга звездна система, само че може би е извънземен галактически транспортен съд. Сега астрономът задава различен въпрос: какъв брой такива обекти от други звездни системи може да се реят из Слънчевата система и нейните покрайнини? Според новото му проучване е допустимо те да са към 4 000 000 000 000 000 000 - 4 квинтилиона. И всеки от тях може да е с неестествен генезис, т.е. да бъде основан от представители на извънземен разсъдък. Според Льоб откриването на такива обекти е извънредно мъчно. Той има вяра, че 4 квинтилиона обекта не са безусловно извънземни галактически кораби или средства за напредване. Това може да са фрагменти от такива обекти или фрагменти от някакви непознати за нас извънземни технологии. Просто още не са открити.


Oumuamua през погледа на художника

" Колко междузвездни обекта към този момент са открити през днешния ден? Знаем единствено за четири от тях: Oumuamua, метеоритите CNEOS 2014-01-08 и CNEOS 2017-03-09, и кометата на Борисов. Стъпвайки за насочна точка върху знаците за тяхното разкриване благодарение на стандартни математически калкулации, можете да разберете приблизителния брой междузвездни обекти наоколо до Слънцето ", твърди ученият.
При изчислението на броя на евентуалните междузвездни обекти, Льоб получава два резултата едновременно.
Едната цифра се отнася до тези обекти, които летят в Слънчевата система и нейните покрайнини и е малко евентуално да бъдат открити благодарение на съществуващите технологии. Има към 40 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 такива обекта или 40 децилиона, пресмята Льоб.
Но другата цифра - 4 квинтилиона, се отнася за обекти, които могат да летят покрай Слънцето и астрономите имат късмет да ги открият. И най-вероятно става дума за извънземни галактически кораби, е мнението на астронома. Що се отнася до размера им, те несъмнено са по-малки от известния Oumuamua, чиято дължина е към 200 метра. Най-вероятно те са не повече от 1 метър в диаметър и може просто да са скали, " дохвърчали " от пространствата отвън Слънчевата система. Но Льоб има вяра, че тези обекти, най-малко доста от тях, може да са извънземни средства за напредване. 
Ако тези обекти са толкоз сложни за разкриване, по какъв начин ще бъдат открити? Льоб се надява, че галактическият телескоп Webb ще може да дефинира кой обект е с " локален генезис " и кой е дохвърчал в Слънчевата система от другаде. Дори да е доста дребен.
Според Льоб, телескопът в обсерваторията Вера Рубин, която ще стартира работа през 2023 година в Чили, ще може да разграничи дребни характерности на повърхността на такива обекти, тъй че да може да се каже, че това не е метеорит, а извънземна технология.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР