Известният експерт по паранормални явления и смятан за екстрасенс на

...
Известният експерт по паранормални явления и смятан за екстрасенс на
Коментари Харесай

Екстрасенс: Извънземните изкореняват болестите на Земята

Известният специалист по паранормални феномени и считан за екстрасенс на Запад Ури Гелер за следващ път смая своите почитатели в Twitter със странни изказвания. Според него учените към този момент са се натъкнали на " висши същества ", които в този момент ще оказват помощ на човечеството да усили продължителността на живота, оповестява Daily Star.

Гелер има вяра, че извънземните ще научат хората по какъв начин да „ изкореняват всички заболявания “, като усилят междинната дълготрайност на живота до 220 години. Човек, роден през днешния ден, ще срещне извънземни през живота си.

Вместо да плаши хората с агресивното държание на извънземните, Гелер предвижда, че те ще оказват помощ на хората да разрешат мистериите на видимо нелечими заболявания, позволявайки на всеки да живее доста по-дълго.

Ури Гелер туитира: „ Скъпи мои другари, детето, родено през днешния ден, ще срещне извънземни през живота си, които ще ни научат по какъв начин да изкореняваме всички заболявания. Продължителността на човешкия живот ще се усили приблизително до 220 години ".

Неотдавна Гелер, чиито специфични екстрасензорни качества били тествани през 70-те от Централно разузнавателно управление на САЩ, или най-малко такива са версиите, предизвести учените от НАСА да се приготвят за солидна извънземна инвазия на Земята, която се допуска, че ще се случи в близко бъдеще. Гелер има вяра, че австралийски учени, картографиращи радиовълни, които са разкрили великански енергиен източник на 4000 светлинни години, може да са се натъкнали на известие от " висши " същества от космоса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР