Обещавам, че при сформиране на правителство то ще вземе незабавни

...
Обещавам, че при сформиране на правителство то ще вземе незабавни
Коментари Харесай

Бойко Борисов обеща помощ за пострадалите от градушката във Велико Търново

Обещавам, че при съставяне на държавно управление то ще вземе незабавни ограничения за компенсиране на вредите ви. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Велико Търново и се срещна с потърпевши от чудовищните градушки в региона. тази седмица.

Борисов, в компанията на кмета на Велико Търново и регионален ръководител на ГЕРБ Даниел Панов първо разговаряха със чиновници от автоборса, чийто коли са тежко потърпевши от естествената буря.

„ Обещавам, че в случай че има държавно управление ще се вземат нужните ограничения за оказване на помощ за вас, за служебното не мога да подсигурявам “, разгласи Борисов.

Малко по-късно пред притежатели на потърпевши от градушката домове той се погешува, че всички ги е било боязън да не бъде министър председател.

Лидерът на ГЕРБ даде обещание законодателни промени, които да обезпечават автоматизирано обезщетения за потърпевши при бедствия, с цел да не се повтаря историята с наводнените къщи край Карлово, където хората още чакат. Той даде обещание ПГ на ГЕРБ да спомага за приемането им.

„ Уплаших ги, че ще стана министър председател. Ето Кирил Петков се похвалил, че направил по този начин Борисов да не е министър председател. Те всички натискат кой да бъде съпротива “, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР