Известният актьор с белгийски произход Жан-Клод ван Дам получи дипломатически

...
Известният актьор с белгийски произход Жан-Клод ван Дам получи дипломатически
Коментари Харесай

Жан-Клод ван Дам стана дипломат на ДР Конго

Известният артист с белгийски генезис Жан-Клод ван Дам получи дипломатически паспорт от Демократична република Конго, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки локално електронно издание. Това е станало на тържествена гала в столицата на страната Киншаса. 

“Благодаря… за посрещането, проведено с доста обич ", сподели 61-годишният артист по време на празненството. Това " ще ми помогне да активизирам интернационална помощ в поддръжка на младите, спорта и дивата природа в ДР Конго ". 

Дипломатическият паспорт беше връчен на Ван Дам от заместник-министъра на външните работи Сами Адубанго. В ДР Конго Ван Дам е доста известен, за което оказва помощ локалната легенда, че артистът е роден в град Лубумбаши в югоизточната част на африканската страна. Той обаче се е появил на белия свят в белгийската столица Брюксел.

Жан-Клод ван Дам добива известност в края на 80-те и началото на 90-те години с екшъни като " Кървав спорт ", " Универсален боец " и " Ченге във времето ", в които показва уменията си по източни бойни изкуства. След това кариерата му запада, като през последните две десетилетия белгиецът снима няколко кино лентата и в студио " Бояна " в България. Най-известните измежду тях са от поредицата " Непобедимите " на Силвестър Сталоун, в които си партнира с други екшън звезди от близкото и по-далечно минало. 

 

КОЛЕГА

Колегата на Ван Дам Стивън Сегал, който е с осем години по-възрастен и също е снимал у нас, пък се прочу с съветския си паспорт и с близостта си с Владимир Путин. Руският президент персонално му връчи документа на гала в Кремъл през 2016 година Миналата година Сегал стана и партиен член на " Справедлива Русия ".  Пак през 2016 година той получи и сръбско поданство от президента Вучич. В последните години Сегал нашумя основно с многочислените обвинявания в полово принуждение, което упражнил върху разнообразни дами в интервала сред 1996 и 2018 година

По въпроса за войната на Путин в Украйна Сегал не е взел отношение.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР