Известните актьори от любимите филми винаги са привличали нашето внимание.

...
Известните актьори от любимите филми винаги са привличали нашето внимание.
Коментари Харесай

С кой актьор искате среща? Желанието ви ще разкрие нещо интересно

 актьори-тест

Известните артисти от обичаните филми постоянно са привличали нашето внимание. Много дами биха били щастливи да прекарат малко време в тяхната компания. Срещата с прочут кино артист е фантазия на всяко момиче.

Оказва се, че желанието ни да се срещнем с някоя звезда може да опише извънредно доста неща за нас. Изберете един от тези възхитителни мъже за хипотетична среща и разберете какво значи вашият избор:

А. Вие сте човек с разумен светоглед

Строго се придържате към правилата на вярното държание. Не търсите безпочвени спорове с обичаните си хора, отнасяте се позитивно към близките макар техните дефекти. Не сте склонни да си разваляте връзките без причина и предпочитате да избягвате спорове.

Любовта за вас е отворена книга, само че все пак желаете да имате приказни връзки. Отдавате се изцяло на любовта и желаете в подмяна да получавате не по-малко. Вашият съвършен сътрудник е задължен да се раздаде за вас до последно.

В. Вие сте артистична персона

По природа сте естраден актьор. Талант, неповторимост и емоционалност са главните черти на вашия темперамент. Хората са привлечени от вас от цялата си душа. Способността да съчувствате на неуспеха, да се радвате на непознатото благополучие и да изслушвате в сложен миг ви вършат магнит за близките.

Любовта за вас е невъзможна без романтика. Стремите се към чувствени връзки и не им позволявате да угаснат дълго време. Вашият сексапил и жизненост вършат щастливи и хората към вас.

С. Вие сте положителни и неуниващи

Смехът и добротата са ваши непрекъснати спътници. Затова ви ценят и обичат. С лекост се запознавате с непознати хора, намирате общи тематики за диалог и бързо привиквате към изменящата се обстановка. Другите се отнасят към вас с доверие и почитат вашето мнение. Общуването с лица от противоположния пол не ви съставлява компликация. В компания без  вас скучаят.

D. Вие сте убеден в себе си човек

На пръв взор може да наподобява, че сте отстъпчив и добросърдечен човек, само че това не е по този начин. Зад външната накърнимост се крие мощна натура, способна да взема решение своите проблеми и оказва помощ да преодолява проблемите на приятелите. Притежавате по едно и също време добрина и свирепост, успокоение и емоционалност. Никога не нарушавате обещано заричане и не подвеждате другари.

Е, съгласни ли сте с резултата си? Споделете теста и с другари!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР