Известни са основните подробности за церемонията по коронацията на Чарлз

...
Известни са основните подробности за церемонията по коронацията на Чарлз
Коментари Харесай

Известни са основните подробности за коронацията на Чарлз III

Известни са главните детайлности за церемонията по коронацията на Чарлз III, пишат международни медии. На 6 май ще бъде коронацията на новия английски монарх Чарлз III. Нарушаване на вековни обичаи, развлечение с осъществяване на „ международни музикални икони и модерни звезди “ и спорове с Англиканската черква – наподобява, че коронацията има всички шансове да остане в историята. Какво още ни чака? Нека да забележим!

Преди време коронацията отнемала цели три часа. Да, можете да скучаете през това време. Чарлз III обаче още е модернизатор. Той решил церемонията да бъде съкратена – да продължи единствено час. Монархът споделил още, че гостите могат да носят бизнес облекла, вместо публични костюми. Все отново, той ще би трябвало да облече военни доспехи и алено кадифено покривало – такива са законите. Кралица Камила ще се появи облечена в фешън рокля на Bruce Oldfield и корона Garrard, в началото предопределена за Кралица Мери.

 Известни са главните детайлности за коронацията на Чарлз III

Що се отнася до гостите, техният брой също е изменен – поканените са общо 2000 души. Тези, които не извършват директни кралски отговорности, не са получили предложения за церемонията. Принц Андрю и принц Хари въобще няма да бъдат в процесията и на балкона на двореца.

Новият английски монарх Чарлз III няма да се лимитира единствено до формалната част – за гостите ще бъде готова разнообразна развлекателна стратегия с осъществяване на „ международни музикални икони и модерни звезди “. Въпреки че Адел и Ед Шийрън отхвърлиха присъединяване, други с наслада одобриха предлагането на Бъкингамския замък.

В прессъобщение на BBC беше оповестено, че Кейти Пери, Лайънъл Ричи и Андреа Бочели ще вземат участие в програмата на коронацията, която ще се организира на територията на замъка Уиндзор – техните осъществявания ще бъдат излъчени по малкия екран.

Струва си да се означи, че Бочели неведнъж е приказвал с починалата кралица Елизабет II. Според него, да пее на коронацията на Чарлз III ще бъде огромна чест.

На коронацията на крал Чарлз III принц Хари ще дойде без брачната половинка и децата си. Меган Маркъл взе решение да остане в Калифорния, с цел да отпразнува 4-я рожден ден на сина си Арчи.

 Стана известно за какво принц Хари ще участва на коронацията на татко си без Меган Маркъл

 

Отношенията сред херцозите на Съсекс и кралското семейство към момента са „ неловки “. Междувременно, чиновници на Бъкингамския замък нарекоха децата на Меган и Хари принц Арчи и принцеса Лилибет за първи път в публично изказване.

Имената на децата едвам неотдавна бяха обновени в линията на заместничество и един почитан източник сподели, че е „ доста тъпо “, че Арчи и Лилибет няма да участват на „ такова историческо събитие “.

От Двореца оповестиха малко: „ Херцогът на Съсекс ще участва на церемонията по коронясването в Уестминстърското абатство на 6 май. Херцогинята на Съсекс ще остане в Калифорния с принц Арчи и принцеса Лилибет. “

 infomax-logo-50-15-HW

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР