Известни като една от най-стабилните звездни двойки в поп фолк

...
Известни като една от най-стабилните звездни двойки в поп фолк
Коментари Харесай

Константин и Надя в интимно усамотение на яхта

Известни като една от най-стабилните звездни двойки в поп фолк гилдията у нас, Константин и Надя се отдадоха на сантиментален круиз. 

Коцето се похвали с гальовен кадър, на който показва, че двамата със брачната половинка му са влюбени един в различен по този начин, както от зората на връзката им.
                             

Днес артистът и обичаната му са щастливи родители на две деца, само че очевидно това въобще не им пречи да поддържат пламъка на любовта, както от времето, когато са били гаджета. 

Чаровната Надя постоянно натрупа възторжени мнения в обществените мрежи, отнасящи се до стройната ѝ външност и грациозна фигура. " Много красива жена имаш, Коце! ", пишат впечатлени от чара на избраницата му почитатели на Коцето. 

На фрагмента, който още веднъж провокира суперлативи измежду почитателите на фолк артиста, той и обичаната му са се усамотили на яхта и наподобява по-влюбени от всеки път.

Изглежда около Великденските празници двамата са решили да се насладят дружно с децата си на фамилната си почивка на някое екзотично място. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР