Известната телевизионна журналистка Галя Щърбева се връща в Нова телевизия.

...
Известната телевизионна журналистка Галя Щърбева се връща в Нова телевизия.
Коментари Харесай

Бомба в Нова тв! Любима водеща се връща на екран

 https://www.kliuki.bg/wp-content/uploads//2016/07/galia1.jpg Известната телевизионна журналистка Галя Щърбева се връща в Нова телевизия. Тя започва документалната поредност „ Да хванеш гората “ на 12 септември. Предаването с основни герои българи и чужденци, избрали да изоставен градския живот и да преоткрият българското село, ще се излъчва всяка неделя от 16:00 часа, похвалиха се от малкия екран. 

Авторският формат ще споделя всяка седмица вдъхновяващи истории за решението да се загърби напрегнатият градски живот и да се откри нов път към щастието. Зрителите ще видят съвременни хора със модерни специалности – IT експерти, банкери, графични дизайнери и други, които се отхвърлят от удобствата на огромния град, с цел да скочат в незнайното и да влагат средства и старания в изцяло разнообразни действия като земеделие, селски туризъм, отглеждане на животни и други още по-нестандартни инициативи. Галя Щърбева ще ни запознае с хора, които отглеждат децата си надалеч от градския звук, с цел да върнат чувството си за първокласен живот, покрай природата, съобщи БЛИЦ. „ Радвам се, че Галя Щърбева още веднъж е част от най-силния журналистически екип. Сигурен съм, че с богатия си ефирен опит и умеенето да споделя увлекателно човешки истории, зрителският интерес към авторското й предаване ще бъде огромен. Чрез героите на предаването ще дадем опция и на телевизионната публика за глътка чист въздух в неделя следобяд “ - разяснява Илия Дафов, основен продуцент „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп.

Журналистката е едно от най-разпознаваемите лица на NOVA. Тя стартира работа в медията през 1999 година като кореспондент и водещ на Новините на NOVA, а по-късно заема позицията продуцент на „ Темата на NOVA “. През пролетта на 2015 година, дружно с Лора Крумова, дава начало на авторското предаване „ Комбина “. Галя е създател на редица документални филми и продуцент на отличените с интернационалните награди документални ленти „ Град на фантазиите “ и „ Калин и тима на пандиза “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР