Известната руска красавица Виктория Боня, чиито снимки в социалната мрежа

...
Известната руска красавица Виктория Боня, чиито снимки в социалната мрежа
Коментари Харесай

Тръпка на Гришо говори открито – за „престъпната” целувка с Мбапе, близостта с Неймар и интереса на Роналдо към нея

Известната съветска хубавица Виктория Боня, чиито фотоси в обществената мрежа Инстаграм, където има 8 милиона почитатели, постоянно да харесвани от, направи разкрития за другарствата си с някои футболни звезди. 41-годишната телевизионна водеща, публицист и модел приказва искрено в изявление за „ Спорт Експрес “ и призна, че се е тормозила да не я обвинят в педофилия след целувки с голмайстора на ПСЖ преди 5 години. Тя има 8-годишна щерка Анджелина от брака си с Алекс Смерфит, наследник на ирландски милионер.
Вижте тази обява в Instagram.

„ Вече не поддържам връзка толкоз постоянно с. Не съм се срещала с него от две години. Запознахме се, когато правех футболния си план. В него вземат участие още Фабио Канаваро, Луис Фиго, Дидие Дрогба. Все още обаче не е излязъл, липсва ни единствено един воин. Животът на Неймар е един непрекъснат ваучър. Постоянно играе покер, органзира постоянно шумни празненства в къщата си. Неймар е страховит човек, само че има един проблем. Той доста обича дамите, ужасяващ коцкар е. Усетих го и върху себе си. А в оня миг той имаше другарка. Познаваме се добре с Дибала, постоянно си пишем. Комуникирам и с Фелайни. Но в случай че приказваме за същинско другарство, ще кажа Дрогба. Познаваме се от доста дълго време “, показа Виктория Боня.
Вижте тази обява в Instagram.

„ Веднъж целунах Мбапе, само че не знаех, че тогава е на 17 години. И двамата тогава бяхме свободни, само че като разбрах, че не е пълновръстен, си помислих „ Боже, ще ме затворят за педофилия! “. Но нямаше по какъв начин тази връзка да се развие. И не скърбя, тъй като аз имам дете и се нуждая от непоклатимост, а не от звездни завоевания. Но продължаваме да поддържаме връзка с Мбапе. Наскоро той беше болен от ковид и аз му писах, а той ми отговори. Обаче съм доста обезпокоена за него. Невероятно надарен е, само че е до Неймар от самото начало в тези веселби. Когато имате младо тяло, на 21 години, можете да пиете и да бягате без проблеми. Но това се трансформира с придвижване на години. Ако Неймар не пиеше толкоз доста, в този момент щеше да бъде звездата на Барселона “, продължава хубавицата.
Вижте тази обява в Instagram.

„ Никога не съм общувала с него. Но несъмнено бих желал да направя изявление с него. Дай Боже, когато стартира първият сезон на моя план и се получат положителни мнения, да се получи тази среща с него. Още повече, че Кристиано демонстрира интерес към моите сторита в Инстаграм. Веднъж Дибала ме предложения на мач на Ювентус. От Монако, където пребивавам, Торино е на два часа път с кола. И видях онлайн по какъв начин играе Роналдо! Бях шокиран какъв брой бързо тича! Той работи на 300%! Това е експерт с основна писмен знак! “, разяснява рускинята и португалската звезда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР