Известната народна певица Диана Иванова е 67-годишната жена, загинала в

...
Известната народна певица Диана Иванова е 67-годишната жена, загинала в
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Известна народна певица е загиналата в касапницата в Пловдивско

Известната национална певица Диана Иванова е 67-годишната жена, починала в тежката злополука в пловдивското село Марково. Самоличността на жертвата удостовери пред БЛИЦ кметът на Марково Десислава Терзиева.
Диана Иванова е пътувала от центъра на Марково към изхода на селото. Шофирал е един от хористите й. По непотвърдена информация, в кръвта му е открит алкохол.

Другият автомобил, който е благоевградска регистрация, е лишил преимущество и по този начин е настъпил конфликтът. Диана Иванова е някогашен учител в Музикалната академия в Пловдив. По настоящем тя е началник на вокалната група „ Младежки сърца “ в Марково.
В неделя групата се е върнала от присъединяване в село Чавдар с награди.
„ Вчера се видяхме с Диана, с цел да обсъдим събора в Марково в понеделник, в който тя трябваше да взе участие. Потресена съм от тази нелепа гибел. Тя е огромна персона “, коментира  кметицата.
През годините починалата е била част от оркестър „ Родопи “ и други емблематични музикални обединения. Тя оставя щерка, шурей и двама внуци. Родом е от Габрово. От дълги години е снаха от село Марково. Точно преди 26 години брачният партньор й Митко бе погубен в личния си автомобил.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР