Известната журналистка Маргарита Михнева е била приета по спешност в

...
Известната журналистка Маргарита Михнева е била приета по спешност в
Коментари Харесай

Ракът вкарал Маргарита Михнева в психиатрия

Известната журналистка Маргарита Михнева е била призната по неотложност в психиатричното поделение на Александровска болница в навечерието на празниците. Информацията за влошеното положение на легендата на Българска национална телевизия се появи предходната седмица първо в интернет уеб страницата " Афера “, а след това заля и обществените мрежи. Причината за сполетялата я неприятна орис обаче по този начин и не стана ясна. Преди дни нейната близка другарка и колежка Еми Мариянска реши да даде изясненост към положението на Михнева и разгласява текст в нейна отбрана в профила си в обществената мрежа фейсбук.

" Първо, психиатричните отделения в лечебните заведения не са лудница. Там влизат краткотрайно и психологично здрави хора, които са претърпели някаква намеса с кръвопреливания, или неналичието на някаква субстанция на кръвта, която води до автоимунна реакция, или психологичен срив. Маргарита претърпя тежка химиотерапия, а дни преди да науча от " Афера “, че е " психясала “, лекарите откриха липса на вит. В 12, който води до психологични деформации като под паника офанзиви, зрителни аномалии, промяна на настроението, меланхолия и прочие Знам това, тъй като преди години ми се наложи да се срещна с този витамин и неговото неподозирано огромно въздействие върху психо-соматичното здраве на индивида. И идва ред на второто: С Маргарита постоянно сме имали комплицирани, само че колегиални и другарски връзки. Малко преди да науча " новината “ за нея, тя ми се обади, осведоми ме за здравето си и ми сподели, че желае да изрази обществено някои неща, които знае, само че не е казвала до момента, и че е била физически техен очевидец. Изпрати ми текстове, които ме помоли да изтрия. Аз я уведомих, че съм ги прочела, и я помолих тя сама да ги изтрие в чата по Вайбър. Тя го направи. Уверявам ви, че в тези текстове нямаше и дума за Тони Парфюма и сие, каквото раздухват като нещо значимо, обвързвано с някакви закани. Но, за текстовете: Те засягаха други, доста по-важни хора от властта, прокуратурата, правосъдната система и някои тв шефове и техния срам. Ставаше ясно по какъв начин са се договаряли на ухо между тях и подло са съсипвали доста хора. Едно би трябвало да се признае на Маргарита – тя успяваше да прониква на всички места и ЗНАЕ МНОГО. Не недооценявам здравословния ѝ проблем и се надявам да е краткотраен, само че се запитвам: Дали пък някой не се опасява тази истина да излезе нескрито?!? Някои хора знаеха, че тя желае да я огласи. Или за предпочитане е, в случай че излезе, да не ѝ се обръща внимание, тъй като е изречена от " луда “? “, написа Мариянска, съобщи " Ретро ".

Припомняме, че неотдавна Маргарита Михнева шокира с разобличаване, че 20 години откакто пребори онкологично заболяване на гърдата, още веднъж е била споходена от подлата болест. Тя показа, че преди две години при обикновен обзор лекарите открили, че страда от рак на костите и би трябвало да се подложи на незабавна намеса. Михнева изпаднала в потрес, само че подхванала незабавно ограничения и се съгласила да бъде оперирана.

" Ужасяваща диагноза е това, на никого не поисквам да я чуе. Нищо не ме болеше, отидох просто на обикновен обзор, направих си проучвания и хоп – още веднъж се оказах онкоболна. От рака на гърдата съм имала разсейки в костите. Изрязаха ми три ребра – седмо, осмо и девето. Такава интервенция за пръв път се правеше в България “, показа предходната година Михнева. Химиотерапията ѝ траяла до напълно скоро, а актуалното ѝ положение било в резултат на изтощението на организма ѝ.

В момента от Швейцария у нас е пристигнала единствената ѝ щерка Неда, която ще остане в България, до момента в който майка ѝ се възвърне. Неда, която сега е към момента в майчинство, е учител в едно от най-елитните швейцарски школа " Льо Розе “, което се намира до Женевското езеро. Тя има две деца от брачна половинка си – Леона-Маргарита и Тео.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР