Известната благоевградска лекарка д-р Мая Рабанова пострада след като 22-годишен

...
Известната благоевградска лекарка д-р Мая Рабанова пострада след като 22-годишен
Коментари Харесай

Писъци огласиха Благоевград: 22-г. джигит стори немислимото, известна лекарка пострада

Известната благоевградска лекарка доктор Мая Рабанова пострада откакто 22-годишен водач, зад кормилото на Ситроен, я блъсна в региона на „ Младежкия дом “ в регионалния център. Това оповестява Struma.com.
Инцидентът стана през вчерашния ден към 16 часа. Д-р Рабанова пресичала пътното платно при зелен светофар и на пешеходна пътека, спазвайки разпоредбите за придвижване на пешеходците, когато внезапно върху нея връхлетял Ситроен-а на М. Божурски. Водачът спрял, само че блъснал дамата, която при рухването счупила крайници си, в региона на глезена.
Транспортирана е незабавно в болничното заведение, където е прегледана и по-късно изпратена за лекуване в столичната клиника „ Света Анна “. Няма заплаха за живота й.
Тестовете за алкохол и опиати и на двамата участници в пътния случай са негативни.
Това е следващият случай с пешеходец, в последно време съвсем всяка седмица в полицията в Благоевград записват катастрофи с пешеходци. Причината е несъобразената скорост, с която ръководят водачите, несъобразяването с хлъзгавата пътна настилка и невъзможността им да спрат в точния момент, както и използването на неразрешени вещества зад кормилото.
Разбира се има и произшествия по виновност на пешеходците, които не съблюдават разпоредбите на придвижване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР