Известната актриса Деми Мур е преживяла трудно детство с майка

...
Известната актриса Деми Мур е преживяла трудно детство с майка
Коментари Харесай

Когато била малка, собствената й майка я продала на старец. Днес тя е известна в цял свят актриса:

Известната актриса Деми Мур е претърпяла мъчно детство с майка алкохоличка. Въпреки компликациите, тя реализира огромен триумф в кариерата си и стана майка на три деца. Истинското й име е Деми Джийн Гейнс и е родена на 11 ноември 1962 година

В живота си екранната звезда се изправя пред сложни тествания, които мина с достолепие, оставайки все по този начин красива и търсена в Холивуд.

Трудното детство

Деметрия Джийн Хайнс, както е името на Деми Мур преди да се омъжи, е израснала в мъчно семейство с родители алкохолици. Тя не е имала щастливо детство с другари, тийнейджърски завършения, а се е грижела за майка си.

До 16-годишна възраст Мур се е местила 40 пъти.

Още в ранна възраст бъдещата звезда била доста привлекателна, от което се възползва неморалната й майка. В записките си актрисата загатва, че най-близкият й човек постоянно я водел в клубове, където съблазнявала мъже за напитки.

Най-трагичният епизод в живота на една американка е обезчестяване, станало по предложение на майка й. Тя продала щерка си на чужд мъж за 500 $.

Деми Мур споделя, че първият опит за самоубийство на майка й е изработен, когато актрисата е била на 12 – и нейната интервенция е избавила живота на майка й.

„ Спомням си, че използвах пръстите си, дребните пръсти на дете, с цел да извадя от устата си хапчетата, които майка ми се беше пробвала да погълне “, написа Мур в биографията си.

Малко по-късно Деми Мур бяга от вкъщи си и влиза в стилния бизнес.

Деми се сдобрява с майка си малко преди гибелта й през 1998 година

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Веднага откакто младата хубавица навършила пълноправие, тя се срещнала с рок музиканта Фреди Мур, за който амбициозната актриса бързо се омъжила. Съюзът траял единствено 5 години, само че й дал разпознаваемото фамилно име.

През 1981 година Деми Мур дебютира на екрана във кино лентата Choices, по-късно се появява във кино лентата на ужасите Parasite и взе участие в сапунената опера General Hospital.

Бракът с Фреди се разпада, само че през 1987 година тя се омъжва за Брус Уилис, от който ражда три дъщери.

Съблазнителната брюнетка бързо набира почитатели и изтъкнати продуценти започнаха да виждат нейното усърдие. Много скоро филмографията на Мур стартира да включва филми, в които актрисата играе основните функции.

През 1990 година Деми Мур се снима в хитовия филм „ Призрак “ дружно с Патрик Суейзи.

Въпреки всички компликации, през днешния ден Деми е по-близо до децата си отвсякога, а фамилията й е доста сплотено след тежката болест, сполетяла Брус Уилис. Той беше диагностициран с афазия, положение, което предизвиква постепенна загуба на паметта.

Харесвате ли тази звезда?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР