Известната 32-годишна певица Риана е известна не само с изключителните

...
Известната 32-годишна певица Риана е известна не само с изключителните
Коментари Харесай

Риана се съблече и вдигна градусите в мрежата СНИМКИ 18+

Известната 32-годишна певица Риана е известна освен с изключителните си вокални качества, само че и с красивата си фигура.

Звездата не се колебае да я покаже в откровени комплекти долни дрехи, което е създадено от марката, благосъстоятелност на певицата. След като зарадва почитателите със зимната си сбирка, звездата бързо е минала към по-гореща тематика.

На новата снимка певицата се е посочила в бял комплект долни дрехи, което е украсено с изображения на череши и връзки, оцветени в алено.

Риана се е обърнала странично към фотографа и с цел да се поприкрие някак си, носи и няколко дребни чантички през раменете си. Феновете оцениха с удивление както фигурата на своята фаворитка, по този начин и кокетното й долни дрехи.



Риана е разкрила пред почитателите си тайната на луксозната си фигура и се е оказало, че в действителност няма никакви секрети. Певицата тренира във фитнеса четири пъти седмично, тъй като желае да е здрава и обича тялото си.



Тя обаче не се отдава на никакви диети и не се изтезава. „ Ако желая бургер, ще го изям “, изяснява певицата. Според нея многото ограничавания единствено усложняват живота, правейки го отегчителен.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР