Известна украинска астроложка Анна Федоренко каза кога ще свърши войната.

...
Известна украинска астроложка Анна Федоренко каза кога ще свърши войната.
Коментари Харесай

Известна украинска астроложка каза кога ще свърши войната

Известна украинска астроложка Анна Федоренко сподели по кое време ще свърши войната. Тя твърди, че войната върви към своя пик, написа УНИАН.  Федоренко дефинира двa значими стадия за Украйна, съобщи БЛИЦ. Първият е през март, вторият – през май. Нумеролозите също показаха тези два месеца като най-вероятни за завършек на военните дейности.

След 13 март, по думите на Федоренко, военните дейности ще утихнат. След 17 март поддръжката за Украйна ще се ускори, което ще ѝ даде мощ да преодолее някакъв проблем.

На собствен ред Русия я чакат огромни кармични неприятности, твърди Федороненко в профила си в обществените мрежи. Тя разяснява: в случай че става дума за индивида - сходно състояние на звездите би му вещало " голямо наказване, чак до гибелта ".

Вероятно, със засилващите се вътрешни проблеми на Русия е обвързвано и това, че от 24 март до 8 април се чака внезапна активизация на дезинформационната акция, ориентирана по посока на Украйна. Астрологът приканва в този интервал да не се има вяра на непроверени източници на информация.

Русия в същото време ще търпи загуби както във финансовата, по този начин и в геополитическата сфери.

Изостряне на военните дейности астроложката позволява при започване на април, само че още от 20 май тя предвижда завършек на военния призрачен сън за Украйна. Той ще придобие друга форма, уточнява  Федоренко.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР