Известен треньор разказа колко лесно е да отслабнете с 10

...
Известен треньор разказа колко лесно е да отслабнете с 10
Коментари Харесай

Няма нужда да променяте нищо! Три прости неща, които трябва да направите, за да отслабнете с 10 кг

Известен треньор описа какъв брой елементарно е да отслабнете с 10 кг, без да променяте фрапантно метода си на живот

Вероятно всеки, който в миналото е изпитвал предпочитание да отслабне, е мислил какъв брой мъчно е да го създадем. В края на краищата, за това би трябвало да се ограничите до вкусна храна, да се уморите във фитнеса или даже да гладувате. Но в действителност не е по този начин.

Оказва се, че не е нужно да гладувате и спортът в режим „ умри, само че направи планк “ въобще не е нужен. Известният треньор Джерард Хол в своя блог твърди, че има единствено 3 реалистични и надеждни метода да отслабнете елементарно с 10 кг, освен това без да се постанова да вършиме фрапантни промени в еженевието си.

Няма потребност да променяте нищо! Три елементарни неща, които би трябвало да извършите, с цел да отслабнете с 10 кг
Всеки може да го направи – и то без изпитание

Първото нещо

, което треньорът поучава, е да започнете да ходите по 20 минути дневно.

„ Можете да отидете на разходка в най-близкия парк, можете да ходите на бягащата пътека тъкмо пред тв приемника или нагоре и надолу по стълбите във входа, на всички места – просто го правете всеки ден! “

Според него ежедневното вървене оказва помощ за намаляване, защото се изгарят спомагателни калории, което води до техния недостиг. Основното нещо е да не поемете толкоз калории, колкото сте изгорили, или даже повече от нормата, като изядете цялостен шоколад след разходка.

Вторият съвет

за намаляване от Джерард Хол: правете извършения с спомагателна тежест – специфични дъмбели или гирички, според от вашият пол, равнище на физическа подготовка и прочие.

„ Трябва да упражнявате и да вършиме разнообразни извършения със личното си и с добавено тегло най-малко 30 минути три пъти седмично. Това ще ви помогне да изградите и поддържате мускули, с цел да изглеждате слаби и във форма, и най-важното, ще ускори метаболизма ви. В този случай ще изгорите входящите калории по-бързо “, споделя специалистът.

Треньорът прецизира, че мускулната маса ще ви помогне да отслабнете по-лесно и, което е значимо, да  задържите килограмите, без да трупате нови.

Третото нещо,

което би трябвало да извършите, с цел да отслабнете, е храненето.

„ Заменете едно от храненията си с пилешка или зеленчукова салата, гарнирана с лек, нискокалоричен дресинг. А след него изяжте ябълка или банан “, споделя Джерард.

Според специалиста това ще помогне за понижаване на общия брой калории, употребявани през целия ден и ще спомогне за поддържането на общия им дневен недостиг, без да гладувате или да се постанова да ядете диетични, само че безвкусни за вас храни..

Видяхте какъв брой е просто – няма потребност да променяте нищо! С тези три елементарни съвета, които би трябвало да последвате, вие леко и последователно ще отслабнете с 10 кг. А всички знаем, че точно когато се отслабва постепенно, можем да чакаме и постоянни дълготрайни резултати. Драстичните диети и свръхтренирането доста постоянно водят до срив на душeвността, преяждане и от там – връшане на килограмите, че даже и прибавяне на нови.

Друг лайфхак

от Джерард Хол: до момента в който поддържате диетата си както преди, намалете порцията на едно хранене с една четвърт от това, което нормално ядете. Просто казано – сипете малко по-малко чорба, картофено пюре – три лъжици, а не четири, яжте една филийка самун вместо три – това не е толкоз мъчно, колкото наподобява.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР