Известен като едно от най-големите имена в Холивуд, двукратният носител

...
Известен като едно от най-големите имена в Холивуд, двукратният носител
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс: Ролята ми на Один е най-слабата в кариерата ми

Известен като едно от най-големите имена в Холивуд, двукратният притежател на " Оскар " Антъни Хопкинс подлага на критика остро филмите на Marvel, обявявайки ролята си на Один за най-безсмислената в кариерата си. По време на траялата десетилетия кариера артистът е изиграл голям брой персонажи, само че съгласно него най-лоша е била ролята му на бащата на Тор (Крис Хемсуърт) - Один. В изявление за The New Yorker Хопкинс съобщи, че " седенето пред зелен екран " е " безсмислена актьорска игра ". Работата за режисьори като Кенет Брана, Алън Тейлър и Тайка Уайтити може да е главен коз за всяка звезда, само че за Хопкинс нищо не може да размени празнотата, която изпитва след присъединяване си в продукцията на Marvel.

" Облякоха ме в ризница и ми сложиха брада ", спомня си сър Антъни Хопкинс. По-нататък той споделя, че напътствията му са били: " Седни на трона, крещи малко ", което, би трябвало да кажем, му се е удало изцяло. Макар че присъединяване на Антъни Хопкинс във филмите на Marvel може да е оставило неприятен усет в устата му, студиото безспорно е платило на човек от неговия диаметър много пари за костюмирането и шумното говорене в седнало състояние.

Не можехме всички да бъдем младежи, когато излязоха " Мълчанието на агнетата " или " Дракула " на Брам Стокър, само че представете си чудото и изумлението, което ще се появи в очите на идващото потомство, му се наложи да гледа тези класики и да разпознае канибала Ханибал като Один!

И в случай че се тормози, че не е в добра компания, Антъни Хопкинс е единствено едно от именитите имена, които в този момент се свързват с Marvel. Тази година паметната Анджела Басет направи същото в " Черната пантера: Уаканда вечно “, като си завоюва Оскар за ролята си на кралицата на Уаканда. Въпреки, че е " гледано отвисоко ", студиото сигурно е привлякло голям брой гении, измежду които са и такива като Пол Ръд, Крис Евънс, Майкъл Дъглас, Бри Ларсън, Мариса Томей, Робърт Дауни Джуниър и доста други.

Но както Антъни Хопкинс не е единствен в дългия лист от награждавани имена, свързани със студиото Marvel, по този начин не е и единствен, който хвърля сянка по техен адрес. Много режисьори, от Мартин Скорсезе до Куентин Тарантино, се оповестиха против филмите за супергерои, потвърждавайки, че те педантично унищожават метода, по който хората възприемат филмите. Изглежда, че в пясъка е прокарана граница сред тези, които могат да оценят положителния филм за супергерои със стабилен сюжет и развиване на героите, и тези, които го възприемат просто като следващия избухлив екшън.

Последната поява на Антъни Хопкинс във вселената на Marvel беше с " Тор: Рагнарок " от 2017 година - филм, в който героят му се разпадна във Валхала, единствено с цел да отприщи пъкъла под формата на щерка си Хела (Кейт Бланшет) върху народа си./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР