Извършва се детайлно разследване по случая със смъртта на 8-годишния

...
Извършва се детайлно разследване по случая със смъртта на 8-годишния
Коментари Харесай

Гешев взе присърце разследването за смъртта на Томи

Извършва се детайлно следствие по случая със гибелта на 8-годишния Томи в Мездра. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев пред почернения дядо на момчето – някогашния народен представител от Българска социалистическа партия Тома Томов, дълготраен правист и водач на партия „ Рома ”. Гешев одобри през днешния ден Томов, който през вчерашния ден изиска срещата. Днес Томов сподели, че има своя, трета версия по случая, която обаче ще каже първо на Гешев.

Томи бе открит в петък на улица в Мездра с огнестрелна рана на гърлото. Той отишъл да си играе със съученик – комшия, с който били другари от детската градина. В дома на съседското дете проверяващите откриха цялостен боеприпас от ловни карабини и пушки, както и муниции. Бащата на приятелчето бе задържан и упрекнат за погрешно предпазване на оръжията.

Главният прокурор Иван Гешев се срещна с Томов в Съдебната палата. На диалога участва и представителят на основния прокурор Сийка Милева, оповестиха от държавното обвиняване.

Главният прокурор изрече съболезнования на господин Томов и фамилията на детето и увери, че се прави детайлно следствие по случая за да се обясни обективната истина. Досъдебното произвеждане за гибелта на детето е взето на специфичен контрол в Окръжна прокуратура-Враца и Апелативна прокуратура-София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР