Извънредно положение и извънредни разходи не означава безконтролно положение. Това

...
Извънредно положение и извънредни разходи не означава безконтролно положение. Това
Коментари Харесай

БСП иска контрол върху властта

Извънредно състояние и изключителни разноски не значи безотговорно състояние . Това съобщи от трибуната на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Червените депутати желаеха основаването на анкетна комисия, която да следи по какъв начин страната разходва парите за противопоставяне на ковид . Левите подлагаха на критика метода на премиера да раздава държавни средства от джипа. Трябвало да се знае къде отиват парите за поддръжка на стопанската система.

Комисията да е на паритетен принцип , изиска Нинова. Комисията би трябвало да разгласява информацията за това по какъв начин се харчат парите по отношение на пандемията . Комисията би трябвало да работи за интервала на пандемията. Лидерът на алените упорства ръководителят на комисията да е представител на опозиционна партия.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов разгласи, че патриотите ще поддържат основаването на комисията, само че не желае ръководителят да е от опозицията . Не виждам нищо европейско в нашата съпротива, сподели Симеонов, който счита, че опозицията не била градивна. Левите произвеждали скандал след скандал . Комисията ще бъде употребена за политически цели, предизвести Валери Симеонов. Председателят й би трябвало да бъде пръв измежду равни, по мнението му.

Антон Кутев от Българска социалистическа партия не се съгласи, че ръководителят на комисията търси медийни изяви . Управлението ще завоюва от положителната парламентарна процедура, посочи социалистът.

Да си съпротива не е недостатък, само че не е и добродетел , сподели и Тома Биков от ГЕРБ. Иначе ръководещата партия ще поддържа основаването на комисията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР