Извънредно! Отвлякоха и пребиха сина на Миню Стайков Адвокатът на

...
Извънредно! Отвлякоха и пребиха сина на Миню Стайков Адвокатът на
Коментари Харесай

Отвлеченият Стайко Стайков: Вчера разбрах, че ме издирват

Извънредно! Отвлякоха и пребиха сина на Миню Стайков Адвокатът на отвлечения Стайков с горещи разкрития Главсекът на Министерство на вътрешните работи с значими вести за отвлечения Стайков

Издирваният от месеци наследник на предприемача Миню Стайков – Стайко Стайков, е подал молба в Специализираната прокуратура, в която заявява подготвеност да сътрудничи на следствието против него. Твърди, че е бил похитен преди незнаен към този момент интервал от време и едвам през вчерашния ден научил, че се търси от Интерпол. Стайков споделя още, че спомените му се губят, тъй като до момента в който бил в плен, му давали опиати. Това оповестиха на взаимен брифинг от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, предава Народоосвободителна въстаническа армия.

Младият мъж постъпи в " Пирогов " в понеделник заран, откакто бил открит в безпомощно положение в къща в покрайнините на София. След къс престой си в незабавния институт, Стайков бе изместен в Министерство на вътрешните работи болница.

Главният секретар на вътрешното министерство гл. ком. Ивайло Иванов разясни, че сигналът е подаден на телефон 112 към 09.00 ч. Отзовалите се медици били чакани от индивида, падал сигнала - другар на Стайков. Лекарите са отведени в къща, където той е прегледан и по-късно превозен в незабавния институт. Стайков имал рана на главата, която била обработена и зашита. Другите му контузии са охлузвания и синини.

Шофьор на такси описа, че в неделя вечерта взел Стайков от региона пред столичен мол и го откарал до " Бояна ". Клиентът носел защитна здравна маска. Не изглеждал изплашен, не изглеждал и обезпокоен, споделя лидерът Венци Ковачев. През нощта даже го прегледал доктор, само че от Министерство на вътрешните работи не прецизират кой.

Според юристите на фамилията младият мъж бил похитен, упояван и след това изхвърлен в покрайнините на София, където бил извикан екип на Спешна помощ. Имал и следи от инжекции по ръцете, настояват още юристите.

На Стайко Стайков е постановена мярка за задържане под стража за 72 часа.

Той беше разгласен за търсене от Интерпол още през есента, когато Министерство на вътрешните работи и прокуратурата нападнаха компании на татко му и Миню Стайков беше арестуван по обвинявания за произвеждане и продажба на акцизни артикули без бандерол, незаконна фабрика за цигари, данъчни закононарушения и пране на пари. По-късно бе натрапен запор над дружествените дялове и банкови сметки на предприемача, както и забрана над голям брой негови недвижими парцели в цялата страна – аграрни земи, жилища, здания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР