Извънредният и пълномощен посланик на Република България в Хърватия Генка

...
Извънредният и пълномощен посланик на Република България в Хърватия Генка
Коментари Харесай

Голямо уважение към Левски в Хърватия

Извънредният и пълномощен дипломат на Република България в Хърватия Генка Георгиева дойде в Умаг, с цел да се срещне с тима на. С нея в пакет дойде и заместник-министъра на туризма и спорта в Хърватия госпожа Оливера Шарич. Двете дами показва голямо почитание към 26-кратните първенци на България, които от своя страна отвърнаха със същото. От управлението на столичния гранд подариха особено по една фланелка, един шал, едно знаменце, значка и една маска с буквите на " сините ".

" Много се веселя, че сте тук. Съжалявам, че не съумях да дойда на някои от предните ви мачове, само че имах доста задължения. Тук съм с моя брачен партньор, само че за жал моят наследник, който е огромен левскар, не съумя да пристигна, защото е на учебно заведение. Благодаря за подаръците. Синът ми ще бъде доста благополучен. Аз мога да кажа: Само Левски, най-нормалното нещо за човек от семейство на левскари. Надявам се, че се подготвяте добре и сте удовлетворени от подготвителния лагер, а също по този начин, че Умаг ви е харесало.

Имаме проекти да създадем съглашения сред двете страници да имаме още по-голямо съдействие в спорта, защото няма такива стратегии. Хърватия доста добре развива груповите спортове при децата. Добре пристигнал е всеки един българин в Хървания, а вие сте антре на това, което желаеме да случва. Жалко, че с по този начин се случиха нещата и не съумя да взе участие на шампионата в Загреб. Надявам се,че обстановката с COVID-19 по-бързо ще отмине.

" Разбрах, че за първи път сте се в Хърватия на подготовка. Надявам се, че ви харесват условия и всичко минава добре. Поздравления, защото разбрах, че в последно време имате единствено победи. Поздравявам ви, че имате подобен деен и деятелен дипломат в лицето на госпожа Георгиев, която работи непрекъснато за богатството на България и обикаля цялата страна ", разяснява госпожа Шарич, коят също беше приготвила дарове за делегацията на столичани.

" Благодарим за вниманието. Благодарим за всичко. Условията са доста положителни и отношението към нас също ", разясниха и капитанът.

Въпреки множеството си уговорката дипломат Георгиев отдели известно време на Левски, като приказва на разнообразни тематики със Славиша Стоянович, Николай Михайлов и Живко Миланов, след което потегли за Загреб.

Снимки: Sportal.bg

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР